dilluns, 6 d’octubre del 2008

Ara va de bó

Dues hores de viatge per que ens fotin un sac de gols. 32--22. A Bordils al minut 20 ja s'havia acabat el partit 9--2 i el que preveiem un ambient en contra es va convertir en un allargament de la migdiada pels espectadors presents. "No hi ha hagut ni emoció ...", paraules dites per un present.
Realment no podem anar per les pistes donant les facilitats en forma de pèrdues de pilota i de manca de idees ofensives.
Penso que quan un entrenador es fixa massa amb el comportament dels seus jugadors no pot veure les solucions que pot donar per adreçar el partit. Tot i això crec que ens haurem d'acostumar a no donar els partits per perduts tan rapidament i a creure fins el final amb les possibilitats que tenim, que les tindrem de ben segur. Jo dono per bó els 2 punts trets en 3 partits, el que m'emprenya és la diferència en el marcador final.
Sí, podía provar de jugar amb dos pívots específics, ja que ells hem feien una defensa 5:1 bastant profunda. En defensa ja vaig fer 4:2 mixta als laterals, però si perdonem als 6metres les ocasions clares no s'ha m'acut res més.
Les properes 3 setmanes son per mí de màxim rendiment en la planificació, o sigui treball específic, curt i intens. El nostre objectiu és treure 6 punts dels 6 primers partits. Els de més significaría que estem en el bon camí.

Properament ja us informaré de la tasca de promoció de la Federació a Tarragona perque han arrivat notícies fresques desde BCN, portades en primera persona per l'Oscar.