diumenge, 30 de novembre del 2008

Mig ple o mig buit...

Jornada dominical d'handbol amb l'intenció de sumar la primera victòria com a visitant.
Inici de partit molt correcte i avantatge ràpid de 3 gols, primers problemes en l'atac contra la seva defensa 5:1 i 13-14 al descans. Segona part igualada en tot moment ells aprofintant-se de les nostres errades ofensives per sortir al contraatac o al contragol, l'única manera de que ens podien fer gol. Nosaltres posant les coses fàcils perque fos així amb llençaments, que el porter rival parava sobretot per baix. A part em tornat als inicis quan hem perdut 15 pilotes per no triar bones opcions de passades o no incidir en 1x1.
Crec que aquest empat ens fa ser objectius sobre quin és el lloc que ens correspon. Ara, si ho veiem per un altre cantó és el primer punt com a visitant, cosa que ens pot fer animar'n-hos a buscar la victòria a la pista propera del GEiEG.
Segon partit sense taula oficial, i que voleu que us digui, quan t'hi acostumes notes a faltar alguna informació.
Les tres setmanes següents i fent servir l'argot futbolístic tenim el nostre particular "tourmalet", jugant contra els gironins, el líder Mataró i 2on Palautordera. No val a badar.

La petición de balón: Intención tàctica primordial. Técnica del Balonmano. Claude Bayer.