diumenge, 25 de gener del 2009

Bufa ventet , bufa ben fort...

Dissabte tràgic degut al vent, amb la mort de 4 nens que practicaven el béisbol. El meu condol a les families i donar el màxim suport al dos monitors o entrenadors que apart de les secueles físiques que hagin pogut patir, el sentiment de responsabilitat que deuen tenir, probablement és molt més feixuc de soportar. Tothom que hagi portat nens i nenes en activitats extraescolars saben de sobres la responsabilitat que tenen o a vegades ni tan sols ets conscient degut a l'edat jove o a l'il·lusió per fer l'activitat. Qui mana que reflexioni...

Nosaltres al Vendrell hem suspés el partit que teniem contra el Bordils, i tal i com estava el dia penso que va ser el millor.

Respecte al Mundial de Croàcia dir-vos que he vist trossos de partits desde la pàgina d'una casa d'apostes i tan sols he vist la segona part de Suècia-França, ja que el Teledeporte no es va veure durant tot el dia. Les seleccions tal i com passa amb Espanya també s'estan renovant, això sí ,sense ser tant traumàtic. Sigui com sigui el que si que veig és que la competició està més igualada que mai, amb nous equips competitius com Macedònia, Corea,Hungría, Eslovàquia i els favorits a priori com França , Alemanya i Suècia tot i que aquesta està en el fet dit anteriorment de renovació.

Ells havíen plantat cara als equips grans, perque no ho han pogut fer-ho contra nosaltres?
Claude Onesta (Seleccionador Francés). Dixit després del partit contra Corea (30-21 per França).