divendres, 24 de setembre del 2010

Renúncies i inscripcions...

Hola a tothom (genéric), l'equip juvenil d'Ascó havia de jugar aquest cap de setmana la seva fase classificatòria. Doncs bé, s'han esborrat dos equips i això comporta que tots els equips restants jugaran a Lliga Catalana Juvenil. En canvi en Sènior s'ha apuntat un nou equip (St. Sadurní), i ara en comptes de jugar dos partits n'haurem de fer tres... doncs tres que en jugarem.
A nivell de pretemporada crec que es comença a notar una miqueta el treball físic (4 dies setmanals) tot i que potser no es suficient sí que veig a les jugadores capaces d'afrontar els tres partits amb certes garantíes. Partits amistosos contra el Lleida i Molins ens van fer tocar de peus a terra , en canvi el partit contra el Tortosa ens va enlairar fins el cel, ni tant ni tant poc. Seguirem treballant.
Recordo per si no tinc temps entre setmana de que el pròxim cap de setmana juguem les fases, i esteu convidats.

A nivell mascuí empat molt meritòri del Vendrell a casa del Mataró. Sumen un punt que a priori no crec que el comptessin.
Aquest cap de setmana a Cambrils memorial Vicens Andreu, impulsor funamental de l'handbol a la costa del baix camp.
Ja he editat un parell de videos amb el programa que us vaig dir, i tot i que no és molt professional és ràpid i senzill.
El Josep Serra, entrenador de l'infantil d'Ascó va anar a la xerrada del Gerar Lasierra i el Xesco Espar, en va sortir molt satisfet (els ponents són de lo milloret, per no dir lo milloret)i al mateix temps decebut perque no hi va trobar cap entrenador de Tarragona, potser no era el millor dia de fer-la (dissabte, amistosos etc...) però sí es cert que falta implicació en el nostre col·lectiu a les comarques tarragonines.
Tal i com us vaig dir intentaré fomentar les xerrades de tècnics i Directius (que en fan falta), a veure com ho fem.
El meu germà em va regalar (gràcies) el Handball Manager 2010 (el del Valero a la portada) i estic esperant tenir un momentet lliure per començar a jugar, i es que ja sabeu que molts cops sóc com un crio.

Para participar con alguna posibilidad de éxito en una competición es necesario prepararse, y esto que los atletas saben desde la antigüedad. Jürgen Weineck. Entrenamiento óptimo. Ed. Hispano Europea, 1988.