dimecres, 4 de maig del 2011

No sols d'handbol viu l'home...

Amigues i amics, que em seguiu habitualment, us debieu preguntar que m'ha pogut passar per estar tant de temps sense dir res de nou. Doncs bé , com ja sabeu (mal que me pese) jo em guanyo la vida fòra de les pistes i últimament estic més liat que de costum, és per això que us he tingut abandonats, us demano disculpes.
Amb aquest impàs de temps desde l'última escrptura ja hem jugat dos partits de Copa (victòria tots dos), ja s'han acabat la major de lligues regulars i fins i tot ja sabem quins equips jugaran la final a quatre de champions a Colònia.
Per dates, aquest cap de setmana es juga el partit d'anada de la Champions femení i la setmana vinent la tornada a Estella (Navarra). També la setmana vinent a Lleida es disputarà la 1ª volta de la fase d'ascens a ABF, competició que es disputa per sistema de lliga a dues voltes acumulant els punts obtinguts amb les classificades del teu grup. Total 9 partits en un intenssíssim cap des setmana. El Lleida té un punt d'avantatge vers el segon i tercer i dos vers el quart, l'Amposta, equip que tornarà a intentar a estar el més amunt. Com a cuer momentàniament es troba el Castelldefels tot i que la diferència no es insalvable. I això només serà el primer combat, ja que 15 dies després es farà la segona volta a Biscaia. Sort per les esquadres Catalanes i que els sponsors vagin preparant calés per si fos necessari l'any vinent ... ...

Torno a recordar que al juny iniciarem un Seminar de Monitor de Base a Ascó.
L'últim dia de juny comença un torneig de categoría Cadet de nois a Salou amb equips dels principals clubs europeus.

I amb tot això ja estem preparant la temporada vinent en qüestió de nous fitxatges i ... ...

La vieja fórmula de la financiación de las "3F" family, friends and fools, resulta actualmente inviable. Manual práctico de financiación para entidades deportivas. Jordi Sánchez. Ed. Gymnos.