dimecres, 2 de desembre del 2009

Cosetes varies....

Lamentable final de partit el de la setmana pasada a Riudoms, per culpa de .....ningú. Si voleu saber el que penso foro de tercera grup 3 a lomasbalonmano.
Següent tema el de la formació. Últimament m'han arrivat varies notificacions sobre xerrades, etc... aqui van.
Xerrada de Ramon Plans a El Vendrell Dissabte 5 a les 11 al pavelló.
Seminari presencial del Xesco Espar,Barcelona 11/19 desembre 75€.
Clínic alt Rendiment Handbol 2009. 28/29 desembre (pendent + info)FCH.
Seminari d'Entrenadors a Viena (Austria) del 24 al 27 gener 2010. 310€.

Últim tema d'avui, l'altre dia veient la champions per la tele (d'handbol,eh) el comentarista de TVE va dir que desde la EHF els hi van donar pautes perque als partits no donessin repeticions mentre el joc estigués en marxa. Evidenment actualment fer una repetició significa que et perds una jugada segur si el joc no està aturat. La meva reflexió ve donada en que potser les normes han fet que avui dia l'handbol es pugui jugar massa ràpid i que potser en directe ja pot ser interessant però que retransmés per TV no dóna temps a fer cap tipus de comentari tècnic o de fer partícep a l'espectador de detalls de jugadors, equips ,etc. Potser una miqueta de safreix també aniría bé alhora de captar telespectadors, ja que molts a part de veure l'esport els hi agrada coneixer les intimitats del vestuari, elements addicionals per agafar la pilota ....
En definitiva si volem que creixi el nombre d'espectadors podriem afegir-li una miqueta de "show-time".

El estudioso y verdadero conocedor del Balonmano debe evaluar las estructuras del juego según que épocas, conociendo los verdaderos motivos y extrayendo las mejores conclusiones para sus necesidades. Juan de Dios Román. II Congreso Nacional de Técnicos Especialistas en Balonmano.