dimecres, 15 de setembre del 2010

Comencem a rodar...

Amics i amigues, el cap de setmana passat vam fer dos partits contra dues esquadres de la nostra "desitjada" lliga. El primer contra La Roca, que segons comentaris, venien amb moltes juvenils, resultat, victòria i el que es més important pizellades de com volem defensar i atacar.
Diumenge vers el Gavà, conjunt ja classificat per Lliga i que amb jugadores veteranes (desconec les edats) i bones tècnicament ens van endosar un parcial de 9 a 1 com qui no vol la cosa, això sí, a partir de aleshores partit més o menys equilibrat, que va servir i molt per posar coses al lloc.
Tal i com vaig dir en l'últim escrit, no em sembla bé jugar-se una categoría al començament de temporada. Bé, doncs aquest és l'últim any que es fa i com no pot ser d'altre manera els dos equips primers classificats jugaràn per pujar i els dos últims descendiran directament, formant-se dos categoríes diferents.
Una de les coses que m'agrada d'anar a Ascó, es que (ara que s'ha jubilat) veig més que mai al Josep Cugat "cugui", director tècnic del Club i Mestre de mestres, llibre obert de tot el que es relaciona amb l'handbol i solucionador dels problemes més inversemblants. A seguir aprenent d'ell. Igual ens podría donar una xerrada ...

Començament de curs pel Vendrell de Nacional, i dedicació especial per part del diari El Punt a un dels "sempiterns" com diría l'Urdiales de la tele, al José Mª Fernàndez "Chiwi". Que tingueu sort en aquesta nova categoría.
Dels altres equips no tinc gaires notícies, a part de algún que altre fitxatge del Cambrils, "Axel" i poca cosa més...

En un altre ordre de coses, dir-vos que he trobat un editor de vídeos, que tot i que està en anglès, no cal passar al format AVI, amb lo que resulta ràpid i fàcil de fer anar, això sí no es poden fer grans "preformances", però us pot anar perfecte per editar videos pre i post partit.

Els homes si guanyen s'ho passen bé, i les dones per guanyar s'ho han de passar bé. Armand Rubiño.