dilluns, 16 de febrer del 2009

Juguem diumenge i...

Un altre diumenge de competició, però aquesta vegada ens vam emportar els dos punts de Terrassa. No vam començar bé, i els locals creien en la victòria, fins que a la segona meitat varem treure la veteranía (sobretot el Joaquín i el víctor) i poc a poc ens vam fer amos del matx.
Destacar desde el pívot en Chechu que va fer 9 gols , i que en podía haver fet més. Com sempre (i perque no s'enfadi la seva dona)bona defensa del José Maria. Dos punts molt importants tenint en comte la quantitat de baixes que teniem.

Voldría destacar el treball ben fet del Sr. Miquel Pascual Vergara, anotador -cronometrador del partit. Una d'aquestes persones que desde el seu rol a la taula fa que els partits tinguin un apecte més seriós. La majoría de taules només es dediquen a portar el temps i els dos minuts, el Señor Pascual portava una planilla que ja els hi agradaría tenir a més d'un delegat. En definitiva agraïr a tothom que fa possible partits bonics i que normalment no surten a la foto.

Dissabte sense jornada estava dubtós d'anar a veure el partit Castelldefels--Amposta de femení o el Cambrils--Oar de 3ª Catalana, com que vaig veure també el partit del palaublaugrana vaig optar pel més aprop. Victòria dels locals clara, si aconsegueixen seguir tots fins al final són candidats a fer la fase d'ascens.

Pasión: Afición o interés desmedido por algo. (segons Wikipèdia).