diumenge, 8 de febrer del 2009

Un valium si us plau...

Estimats amics, que ultimament pateixo més que gaudeixo en els partits ja ho heu esbrinat suposo, però lo del dissabte ja va ser el colmo. Partit guanyant d'un a la meitat, diferencies de 3/4 fins el minut 20 de la segona meitat i després igualtat màxima fins que a manca de 30 segons penalty a favor nostre. Mario el golejador del partit fus físicament, Melcior el golejador de la temporada fus anímicament...xut del de Lleó (Víctor) i GOL. Atac de La Salle Bonanova i a manca de 8 segons i ells amb un home de menys...7 metres en contra...Pep a la porteria i!!!!! ATURADA, sense temps per res més. Important victoria tot i que el gol average particular el guanyen el salesians d'un gol.

Jornada rodona a Vendrell, gunyaven els juvenils , guanyaven el "B" i nosaltres també.



Bé ,a nivell mundial victòria de França pronosticada pels visitants del blog, amb un Nikola Karabatic exercint de líder demostrant el perque és avui per avui el millor jugador del món. Per cert probablement pròxim fitxatge del Ciudad Real.
A nivell professional d'handbol remarcar també que s'ha parlat de la momentànea NO renovació del Manolo Cadenas (entrenador del Barça).

El aprendizaje de la respiración controlada facilita al jugador el control voluntarioy la automatizaciónde la respiración para que la pueda mantener en situaciones de tensión.
Psicología aplicada al Balonmano. Ana Cruz ,Toni Gerona Ed. Paidotribo