diumenge, 1 de març del 2009

Fronts oberts...

Setmana dura a nivell d'entrenaments , potser per ser setmana post-carnaval, setmana champions etc... la veritat és que és la primera setmana que en un entrenament només hi han 8 jugadors. En un altre temporada i circunstàncies no m'hagués importat, però crec que no puc permetre aquesta falta d'interés i desganes a l'hora de preparar'n-hos. Ah! , sí hem perdut contra el Poblenou (amb els mateixos àrbitres de St. Martí), un equip amb laterals xutadors, pívots a lo Úrios, i extrems que l'any vinent estaran a l'asobal. Bé això pensen els seus jugadors. Això sí el meu equip està un punt per sota seu, i ja sabeu nosaltres som equip de lliga.

Segon tema , sembla que ja hi ha data i hora per jugar el partit contra el Bordils, sabeu quan... sí, sí, el día i hora que van proposar els de Bordils a l'inici, o sigui aquest divendres a les 20.30 i dissabte hem d'anar a jugar a Banyoles a les 19.30h., o sigui que en menys de 24 hores jugarem dos partits amb equips necessitats de punts, tot i que sigui per diversos motius. Semblem la NBA.
El Vendrell ciutat handbolicat. Visca la fede!!!

El 16 de març comença entre Cambrils i Salou un curs de Monitor Bàsic. Ja sabeu qui vulgui iniciar-se en aquest mundillo, no dubteu a inscriureus.

Estic mirant opcions per fer algún clínic que altre i de moment he vist el que es realitza a Granollers per la Copa del Rei i un que es farà a A Corunya.

Un vestuario, un lugar dónde coinciden 25 personas de las que sólo juegan 11... és un auténtico polvorín... por eso és importante marcar unos paràmetros claros, una enseñanzas en el campo, una convivencia en el vestuario, unos valores en la entidad...Johan Cruyff. ¿Dirigir o liderar?.José Carrascosa,Master en Psicología del Deporte. Ed. Gymnos.
PD: Quasi que m'oblidava un altre setmana, el meu condol a la família del jugador del Manyanet.