dilluns, 30 de març del 2009

Pito pito colorito...

Bé, estem arrivant al final del viatge per Lliga Catalana i sóm quatre equips que encara no sabem si tindrem bitllet per la propera temporada. Nosaltres tot i jugar a casa no vam poder treure cap punt de l'enfrontament contra els del Geieg, punt que ens hagués donat la permanència matemàtica.
El tema està així Poblenou,Vendrell,Manyanet amb 21 punts i Salle Bonanova 19. Nosaltres tenim el partit més difícil contra Mataró, però cap dels altres quatre ho tindrà fàcil si els equips rivals fan tot per guanyar, evidenment sense que cap jugador pugui pendre mal per tenir molèsties o per donar minuts als que no juguen tant habitualment, cosa comprensible.
Després de tot si estem en aquesta situació potser és perque ens ho mereixem, nosaltres i els altres també. Després del resultat ja faré una valoració personal de com crec que ha anat la temporada (a falta de disputar la Copa)i quins han pogut ser els motius per estar en aquesta situació.

Aquest cap de setmana proper i des de Divendres a les 19h. al Pavelló Municipal els que us agradi aquest esport i als que no també hi esteu convidats es jugaran les finals de les Lligues Juvenils Masculines i les Cadets Femenines. Bona ocasió per veure les promeses de l'handbol Català.

Classificació en cas d'empat:
b) Entre més de dos equips:
1r.- Punts resultants en una classificació particular entre els equips empatats.
2n.- Major diferència de gols entre ells exclusivament.
3r.- Major diferència de gols intervenint la resta dels equips.
4t.- Major nombre de gols marcats intervenint exclusivament els equips
empatats.
5è.- Major nombre de gols marcats per tots els equips que intervingueren a la
competició.
6è.- Major quocient general de la competició resultant de dividir la suma de gols
a favor entre la de gols en contra.
Federació Catalana Handbol. Reglament de partits i competicions 2008/2009.