dilluns, 1 de juny del 2009

Nou equip de segona catalana...

El dissabte es va confirmar l'ascens del C.H.Cambrils a la segona catalana, amb una gran victòria sobre el Garbí. Pel que vaig poder veure l'equip de Girona deu tenir dues cares en funció de si juga fòra o a casa. Molta intensitat en els jugadors cambrilencs i incertesa fins que a mitjans de la segona meitat van superar la barrera del set gols (partit d'anada -6) i es va augmentar fins els deu gols. Reconeixement a la gran tasca de l'Agustín Tortosa l'entrenador, per saber mantenir la il·lusió i esforç encara que en moments de la temporada veiés les coses negres.
Per altra banda el C.H. Tarragona no va poder assolir l'ascens al portar una renda massa negativa de la seva visita a Castelló d'Ampuries.
Per altra costat l'Amposta està lluitant per mantenir la categoría a manca de dues jornades està fregant el descens, veurem...

Ja falta poc per acabar la temporada i serà l'hora de fer un balanç (personal) als equips de la demarcació.

Un escut recolzava en un altre escut; un casc, en un altre casc; i un home , en un altre home.
(els Mírmidons a punt d'entrar en lluita). La Ilíada. Homer. Ed. La Magrana.

3 comentaris:

diehand ha dit...

com va claudi? nosaltres ja hem acabat, no s´hi pot fer mes sense entrenar. per cert estas llegint lo de tortosa? apa ,deu

MELDON4 ha dit...

Como llevas los calores Claudi? Nosotros bien ya hemos acabado, en el ultimo partido se nos olvido otra vez eso ... como se llamaba ... ah si, TESON!!!. Bueno cada uno esta donde se merece, asi que nosotros estamos en los bares. La bipolaridad del Garvi, por lo que pude hablar con los de Cambrils no es mas que la incompetencia arbrital, (macho que somos de TARRACO, ya lo comente en otro foro, es esa tierra que esta entre Barcelona y Africa). Un saludo y nos vamos viendo (en los bares).

ditsderesina ha dit...

Me'n alegro que seguiu passant-vos per aqui i espero que ens retrobem aviat en algún lloc d'aquestos on va Meldon4. Lo del Tortosa no sé a que et refereixes, però ja ho buscaré.
Salutacions a tothom.