dimarts, 22 de setembre del 2009

La primera en la frente...

Després d'un bon grapat de kilometres i de pernoctar a l'Hotel Castilla d'Alacant, aquest cap de setmana passat vam començar la competició a la Segona Nacional Valenciana. Partit contra el St. Joan diumenge a les 11.30h. (horari suposadament per pute....), total que després de fer un bon inici de partit en defensa i no tant bó en atac els 10 minuts primers anavem 0-3, al final de tot 26-24 i, el primer partit perdut.
Segons la meva programació nosaltres seguiem en pretemporada...no sé ells.
Plantilla molt justeta d'efectius la nostra amb només 13 jugadors, dos dels quals porters, això servirà per donar joc als juvenils de casa, si realment estàn disposats a jugar amb nosaltres , cosa que sembla que sí.
De tornada i com que no n'havía tingut prou (entreno dissabte matí,pitar un partit de juvenils i partit divisió plata per la tarda a Almoradí )vaig parar a Amposta a "estirar les cames" i veure els últims partits de la Copa Tarragona. Molt handbol de moltes diverses maneres, però handbol al cap i a la fi.
Aquest dissabte , presentació dels equips del club i partit contra el castelló, que aquesta jornada ha perdut de 10 contra l'Agustinos d'Alacant, ja veurem com va.

I have a dream. I aquest és aixecar els braços en senyal d'assolir l'ascens a primera nacional.
Xerrada motivant 3minuts abans d'iniciar el partit del dissabte.

3 comentaris:

MELDON4 ha dit...

Animo Claudi que esto solo acaba de empezar, no se como esta el nivel en Valencia, pero no teneis un mal equipo. Si esta derrota sirve para espavilar pues bienvenida, no? Piensa que no es como se acaba si no como se empieza. Saludos.

chiwy ha dit...

coooooooooomo empieza ? pues mu bien no han empezao jejejejej, Pero tranqui claudi , si quieres un medio estorvo como yo ya sabes estoy dispuesto ( claro con dinerillo fresco ) jajajajajaja mariqui enga animo, ah si no llama al mercenari que por lo menos los entiende hablar jajajaja

MELDON4 ha dit...

EY EY a ver el mercenari ya tiene equipo eh? chiwy. Tu ni caso Claudi eso si ficha al medio estorbo este, que total mas vale malo conocido que bueno por conocer no?? jejeje venga saludos.