dimecres, 10 de març del 2010

Salsa rosa...

Amics handboleros, les competicions segueixen el seu natural curs amb decepcions i alegries en funció del resultat de cada equip. Es evident que una forma ,i potser la més generalitzada de seguir els resultats , es anar al web de lomasbalonmano. Totes les competicions professionals i d'aficionats es poden seguir a traves de les seves pàgines.

Una de les informacions que donen és la de visites i escrits que reben cada partit o assumpte tractat. Amb això vull dir que els partits ón hi han més visites són els quals els qui escriuen fan comentaris barroers i moltes vegades insultant, que son contestats per altres blogaires en els mateixos termes o insults.

La reflexió que ens podríem fer es si la polémica futbolera que dia rera dia escoltem, llegim i veiem en tots els mass media faría que el nostre esport pujes d'audiencia i al mateix temps de reconeixement social. En el cas que es pogues fer ens agradaría aquest estil d'esport. Us ho deixo a les vostres "hands"



En relació a l'enquesta dela setmana passada dir-vos que els que NO volen fer la fase d'ascens probablement siguin els mateixos jugadors del Vendrell, per fotrè's una farra a costa del Club, i els que sí seràn (suposadament), gent que li agradaría veure bon handbol i de un cert nivell, com en un altre temps vam gaudir a La Canonja de la Fase d'Ascens que es va disputar allà.

Agraïr a tots els que aneu entrant per aquí, per assolir la xifra de 1500 seguidors. Gràcies.


En internet un foro, es una aplicación web que da soporte a discusiones u opiniones en línea. Wikipédia.