diumenge, 18 de març del 2012

Sensacions algo diferents...

Amics i amigues, la derrota de la setmana passada va ser un cop molt dur, més de la manera en que va succeïr que fins i tot per la pèrdua dels dos punts. Aquest cap de setmana la cosa hagués pogut ser a l'inrevés. Viatge a Mataró per jugar a primera hora de la tarda (16.00), baixa d'última hora de la nostra portera i anem a jugar saben que ja no tenim res a fer per entrar al Top4. Doncs malgrat tots aquestos inconvenients una primera part normaleta i una segona meitat de partit on TOTES les jugadores es van involucrar per intentar tirar el partit endavant, unes desde la banquesta i les altres jugant els minuts que fessin falta, això no va impedir la derrota però el sentiment no era ni molt menys similar al del diumenge passat. Amb un gol per sota al marcador i possessió nostra no vam aconsseguir marcar, reflectint el marcador el 26-25 final.
Quasi dues hores de bus de tornada parlant amb l'entrenador -president del club, comentant diversos aspectes de ... ...
Després al mateix pavelló jugava (casualitats de la vida)el Vendrell de Nacional amb necessitats no urgents (de moment) de puntuar per no veure en perill la categoria. Doncs tampoc van guanyar i es col·loquen en zona perillosa.
Avui s'han jugat dos partits de seleccions Catalanes per cel·lebrar la tercera Diada d'handbol femení, i la veritat després de fer la migdiada m'ha fet pal anar fins a St. Quirze, total tampoc hi tinc cap jugadora seleccionada.
Per contra he vist el Barça per la tele en el seu partit contra el Montpellier i no els acabo de veure com en altres temporades.
La setmana vinent últim partit de lliga a Ascó, el dissabte a les 16.15hores, com si fos un facebook, hi assistiràs?...

Todo aquello que se hace,para que proporcione satisfacción, se ha de llevar a cabo al máximo de las posibilidades... Jugar con ventaja. Salomé de Diego/ Cristina Sagredo. Ed. Alianza deporte.