diumenge, 25 de març del 2012

Plat principal... ...

Benvolguts seguidors i amics de l'handbol, aquest cap de setmana hem acabat la Lliga Catalana Sènior Femenina i com si d'un àpat es tractés tot i que no hem acabat la temporada (falta Copa i potser altres esdeveniments) sí que podem comentar el plat fort que sería la competició regular.
Els números d'aquest any són els següents 22 partits jugats-13 guanyats-9 perduts-(no volem empats)-549 gols a favor-491 gols en contra--26 punts--- 5enas. a la classificació final. Vull remarcar això de CINQUENES que malgrat no assolir l'objectiu que ens vam proposar es de rebut FELICITAR a les jugadores i companys de l'staff tècnic.
Aquesta felicitació no es gratuïta sino que ho faig comparant els números assolits amb els de l'any passat, on amb 22partits jugats-9 guanyats-1 empatat-12 perduts-470 gols a favor-464 en contra--19 punts--- vam acabar en 7ª posició. S'ha pujat un esglaó i ens manca un saltironet per estar on tant desitgem.
Aquest dilluns hi ha sorteig de la primera fase de la Copa i és després (a la segona fase)si s'hi arriva, que els partits són més interessants.
Aquest cap de setmana i a l'espera de si juguem el primer partit de copa o no, es juga el Top4 a Molins de Rei, també es juga a Amposta el Top4 juvenil i el dissabte el Castelldefels de Plata s'enfronta al València (1er contra 3er), o sigui un ampli menú per triar i degustar del millor handbol femení.
En l'apartat masculí el Vendrell després dels últims resultats es sitúa a la penúltima posició de la 1ªEstatal, plaça que el faria baixar a Lliga Catalana. Les notícies que arrivan del Baix Penedés no són del tot bones ni en l'àmbit esportiu ni en el social.

Avui i després de moltíssims partits el Barça Intersport ha jugat al Palau davant més de sis mil espectadors i així és molt difícil que pugui perdre un partit. Pallissa al Montpellier que sense el Karabatic a ple rendiment és un equip normalet.

Si a l'obrir aquest blog us surt una pestanya de propaganda us agrairïa que em diguessiu com es fa per anular-la ja que com us podeu imaginar no té res a veure amb mí.

És necesario partir de la base que el entrenador reúne como mínimo tres requisitos previos:
-Tener gran entusiasmo por la práctica deportiva.
-Disfrutat con la enseñanza
-Acreditar un mínimo vaor formativo.
Perfeccionamiento e investigación. Juan L. Antón García. Ed. Inde.