dilluns, 14 de maig de 2012

Fi del capítol II...

Amics i amigues, aquest cap de setmana hem posat punt i final (en qüestió competitiva)a la temporada 2011/2012. Ho hem fet amb una derrota davant l'OAR i també ho hem fet reconeixent la tasca feta per dos jugadores que han decidit deixar l'handbol per un temps (ja se sap que mai es pot deixar del tot) al menys com a jugadores. El meu agraïment especial de temporada per la FINA SORROCHE  puntal de la nostre gran temporada i gràcies també a la BEA MONZÓN representant d'Ascó a l'equip i rialla permanent tant en entrenos com en partits.
No es fàcil deixar de fer una activitat que l'has fet durant tant de temps i amb una més que notable presència en tot allò que envolta a l'equip, solsament espero que el temps que han passat amb mí com entrenador sigui recordat positivament. Gràcies.
Seguirem entrenant fins a finals de ... ... i així donarem per acabada la temporada.
En un dels últims escrits d'aquest blog vaig dir que tenia dues notícies,  l'una que continuava un any més com entrenador del sènior, l'altre que a partir d'aquest any faré de Coordinador,Director tècnic, o quelcom similar de totes les categoríes del Club i és amb el  que, sense haver acabat aquesta temporada ja començo un nou capítol en el Club Handbol Ascó que espero que sigui tant profitosa als equips com de ben segur que ho serà per mí.
Aixó de ser Director tècnic significa fitxatges, baixes, horaris,etc... assumpte en els quals ja m'hi he ficat a treballar i com ja saben les jugadores ha donat algun bon rendiment, però esperaré a que sigui l'interessada a fer-ho públic... ...
Hauré de planificar i programar la propera temporada tenint en compte que un rival serà el Granollers ja que no ha superat l'eliminatòria contra l'Alacant. Eliminatòria jugada en un cap de setmana a la mateixa pista d'Alacant, quan lo normal era anada i tornada i més tenint el factor pista a favor, però suposo que el tema económic ha pesat més que l'esportiu, sino no ho entenc, al menys desde la vessant d'entrenador, potser com a Director tècnic es veu d'un altre manera.
El Cambrils va perdre totes les opcions de pujar de categoría i haurà d'esperar un any més com a mímin per donar el salt a primera.
Sembla ser que es vol muntar un curs de Territorial (o similar)al Vendrell. Estigueu atents a qui li pugui interessar, seguiré informant.

Los jugadores se construyen en el periodo transitorio. Webminari. Xesco Espar.