diumenge, 6 de maig de 2012

Diferents fronts oberts... ...

Benvolguts amics, en aquestes alçades de la temporada hi han equips que estan inmersos en buscar el seu objectiu mitjançant fases d'ascens, lligues d'ascens o descens, passar de fases en la Copa de torn etc..., i uns altres equips que ja ho han fet tot i que no tenen cap possibilitat de millorar posicions o que ja no tenen opció  de jugar més fases, etc...
Això pot suposar el fet de jugar partits amb l'alicient únic de passar una bona estona (objectiu també recomanable)però que si has competit per assolir un objectiu proposat a priori i que has estat a punt de portar-lo a bon terme l'intensitat en els entrenaments i en els partits baixa considerablement.
La veritat és que en clau Ascó ha estat un error (mirant-ho a posteriori) competir en Copa, ja que no ens ha servit per recuperar les jugadores lesionades i potser a "cremat" més del que hagúes volgut a les que segueixen jugant, tenint en compte que estem (per les estudiants)en époques de jugar-se el curs.
Bé, una diferència de les nombroses que hi ha entre els/les jugadores joves de les més veteranes  és que no saben jugar solsament per divertiment sino que sempre volen ser competitives, fins i tot quan ja ningú es juga res, i en aquestos casos el més important és que ningú es faci mal o pateixi lesions de gravetat, per encarar la propera temporada amb garantíes físiques, si més no.
També estem en época d'altes i baixes en els equips, ja siguin professionals o amateurs i temps en que els entrenadors han de fer balanç de cada component de l'equip i si es necessari algún reforç que pugui ser compatible amb els components que quedin per cubrir posicions més febles. La baixa més sonada ha estat la del capità del Barça, el Laszlo Nagy, que paradoxament ara que té la nacionalitat espanyola, torna a Hungría. També s'està desmembrant l'Itxako navarrés i és que per molt que diguin les Lligues tant masculina com femenina NO són de cap de les maneres les més fortes del món.
Ah, parlant de tot avui hem jugat a la maleïda (esportivament parlant) pista del pavelló de Can Titó a Vilanova del Camí i hem tornat a perdre, i ens hem tornat a perdre en el viatge de tornada, menys mal que el diumenge convidava a donar "un tomet" amb cotxe.

"Necessito no tenir que donar explicacions a les jugadores ni directius si vull tenir un cap de setmana de festa". Entrenadora anónima.