dijous, 3 de juliol del 2008

El primer dia de la temporada

Benvolguts amics, foreros i handbolistes, aquesta es la segona (espero que definitiva) vegada que obro un blog per deixar les meves reflexions (osti, que bé que queda) sobretot del món de l'handbol tarragoní i també de tots els equips que segueixo ja sigui per que son rivals de l'equip que porto o per conèixer membres dels mateixos.
No cal que us ho digui, que espero els comentaris que volgueu fer , això si amb el respecte que es mereix tothom encara que siguin uns ......
Per iniciar la temporada fer un comentari sobre el final de l'altre, èxit rotund a la festa final de temporada que es va cel·lebrar a Riudoms. L'organització de tota la jornada va ser espléndida i tot va anar com un rellotge suís. S'hauría d'agraïr i jo des d'aqui ho vull fer a l'Oskar Fernàndez i al Nando que han estat els artífex de totes les trobades realitzades i de qualsevol esdeveniment handbolístic a Tarragona i Terres de l'Ebre.

Respecte a la temporada 2008-2009 dir-vos que seré l'entrenador del C.E.VENDRELL i que ja estem embastant el projecte il·lusionador de Liga Catalana.
Seguiré informant que tinc feina a "planificar".
Bon estiu i Salut!!!

3 comentaris:

Litus_7x24 ha dit...

Hombre, pues com que és un blog d'entrenadors i tal, diré que estesuno, gallina de piel, y toque toque toque... Sort en l'aventura bloguística!
Claudi for PRESIDENT!
Carlus.

domenechclaver ha dit...

Esta aseveracion ,ESTA CONDICIONADA POR LO ABSOLUTO DE "SIEMPRE";ENTIENDO , QUE TE REFIERES A CALIDAD DE ENTRENAMIENTO FRENTE A POSIBLE(¿PROGRAMADO?)VOLUMEN.

FELICITARTE POR TU RATIFICACION ;ME
HA ENCANTADO , ESTA PASADA TEMPORADA, LA AUDACIA Y POR ENCIMA DE TODO , TU PROFUNDA CONVICCION EN RECUPERAR EL BALON, LO ANTES POSIBLE.

UN ABRAZO.-AF

oskar ha dit...

bones encantat per el teu comentari, però repeteixo que podem montar activitats però sense clubs i gent no es podrien fer............que t'he d'explicar senyor claudi.....

Fica un tema interesant home jeje

Oskar