divendres, 18 de juliol del 2008

Resum final de temporada i ... sant torne-m'hi

Dimecres ens vam reunir a casa d'en Magí, "presi" de Tarragona amb qüestió de l'handbol. Agraïr l'acolliment que ens va dispensar la seva dòna i la seva filla a l'apartament.
Vam fer balanç de la temporada i establir el model a seguir per a la propera en matèria de desenvolupament de l'handbolicat i formació necessaria per a tècnics,jugadors, i àrbitres. Comentant la jugada hi vam ser el Magí, l'Oscar,el Nando,el Miquel, jo(vull deixar pel final el cervell de la delegació) i un inesgotable laboratori d'idees i mestre de molts, el Jano Francino.
Vam observar que poc a poc el treball fet va donant els seus fruits i que s'havien format 9 equips de base de nova creació, així com també es va detectar les mancances que podrien tenir alguns clubs en el futur "si no es posen les piles", clubs els quals tenim intenció d'ajudar però, que ells hauràn de ser els veritables propulsors de mantenir viva la flama de l'handbol als seus pobles.

Amb matèria de equips sèniors confirmar la desaparició del TDM La Canonja, que ha venut la plaça al H. Banyoles, sense que hi hagi pogut agafar la seva plaça cap equip de la província per múltiples raons.
Això ens deixa veure que un club que no té interés en treballar i potenciar la base tard o d'hora desapareix...
Reflexione'm.

Ahir es va fer el sorteig de LLiga Catalana i vam triar el número 13 , número que a mi particularment sempre m'ha anat bé. De fet jo vaig nèixer amb Dimarts i 13.
El primer rival el Sta. Mª de Palautordera a casa seva, una prova de foc per valorar la pretemporada feta, tot i que probablement no serà un dels rivals directes nostres, ja que l'any passat va quedar segon a la competició.
Això si en il·lusió i ganes (a part de treball)no ens guanyarà ningú, i més aquesta temporada que a Vendrell hem fet un segon equip perque tothom qui vulgui pugui gaudir del nostre esport. De moment tenim uns 30 jugadors entre tots dos equips, fet que segur que fa pujar el nivell ambdós equips.
Destacar també la més que probable tornada del Tarragona H.C... unos que vienen i otros que se van....

En resum que dimecres vam acabar la temporada i divendres vaig començar la 2208/2009, esplendida vida la d'entrenador.
Fins la pròxima.
P.D. Segueixo barallant-me amb l'ordinador, començo a pensar que com el paper i llapis..............

1 comentari:

oskar ha dit...

buenas claudi.....gran sopar, gran tallarines...estaven de muerte (vaig llepar la paella), tinc la sensació que a ningu, bueno mentira, a poca gent l'interesa la nostra feina de la delegació. sol saven el nostre telefon per queixes o quan tenen un problema, nosaltres podem ajudar sobretot quan ells creuen que les coses els hi van be....però això no vol dir que el LABORATORIO DE IDEAS no treballi o no flueixi.....bueno mestre fins el proxim comentari