diumenge, 28 de setembre del 2008

Partits oficials,amistosos i patxangues.

Dissabte vam guanyar el primer partit de LLiga Catalana a casa 30-25, enfront el Gavà. Content per veure que el treball fet a finals d'estiu dóna els seus fruits i a l'espera de recuperar a tots els jugadors. Partit que vam guanyar desde la defensa i la porteria amb un Younes espléndid. Jo sóc dels que pensen que si tens una defensa intensa i dura l'atac juga amb menor pressió. No va ser fàcil, però vam fer unes estadístiques prou bones en tots els conceptes del partit.
Debut del nou central de l'equip, en Víctor Monroy format a León i que treballa actualment a Tarragona.
Errada d'organització a la banqueta. Manel entra a la pista com a sisé jugador de camp mentre teníem un exclòs. 2 minuts de sanció al Manel+ canvi de posessió a l'haver de parar el joc mentre la pilota la teniem nosaltres. Total juguem amb quatre. Ja sabeu que sempre dic que un àrbitre en comptades ocasions és culpable de la derrota o victòria, tot i que a vegades ens ho posen fàcil
La setmana que ve primer desplaçament amb bus de la temporada, ja que anem a Bordils. Pista difícil, el que em fa pensar amb la peli que els hi posaré... o igual fico un partidet per anar ambientant el tema.

Bon començament de l'Amposta masculí a la Segona Catalana amb 2 de 2 partits guanyats i sent primer classificat provisional.
Respecte a la Copa Tarragona queixar-me en nom dels jugadors que varen anar a Amposta el que desde el Club organitzador no fiquessin aigua per beure. Que menys.
Ahir també es va disputar el Torneig de Cambrils memorial Vicenç Andreu. Va guanyar l'equip de veterans del Reus Deportiu, cosa que em fa qüestionar sobre la qualitat de l'equip de la costa ja que, em consta que els veterans només juguen partits i no entrenen. Això si més d'un equip voldria a les seves files jugadors de la qualitat del Chema, l'Albert, el Xavi o l'impressionant Miguel sota els pals. Si ja ho diuen , "quien tuvo retuvo".
He llegit crítiques a l'actuació d'el Xuma a la Copa Tarragona i penso que tot i errar algunes vegades en les formes és dels àrbitres més bons de la demarcació, per no dir el millor. Això pot dir el seu gran nivell o el baix nivell de la resta, reflexioneu...

Si un jugador excluido penetra en el terreno de juego durante el tiempo de su exclusión, se le volverá a sancionar con otros dos minutos y otro jugador deberá abandonar el terreno de juego durante el tiempo que resta de la primera exclusión. Reglas de juego. Real Federación Española de Balonmano.