dimecres, 3 de setembre del 2008

TOC...TOC... Que hi ha algú??

Estimats lectors, avui estic de mala lluna...sabeu que hi han dies que la major part de les coses per petites que siguin no et surten del tot rodones, doncs això.

El jugador Dani Sánchez en té per bastant de baixa esportiva (amb possible operació), el Miguel Ángel ,clavada al parket i 2 setmanes (tant de bó sigui només això) k.o. Aquestes són les pitjors notícies.

Partit amistós vs. Pardinyes, a on??. En principi al Vendrell,no pot ser fan la Lliga dels Pirineus Femenina. A Bellvei, no pot ser, fins el 16 de Setembre no s'obre el pavelló. A l'Arbós, el conserge que té la clau és de vacances (no es conya). A Riudoms, inundacions deixen impracticable el parket (anims a la gent del baix camp), total... ... Dissabte 6 Setembre 18.00h. a Lleida, però a un altre pavelló que no és l'habitual.

M'agradaría saber (senzillament per ajudar i donar idees) quins són els problemes que hi han perqué els pabellons estiguin infrautilitzats d'aquesta manera. No se'ls hi pot treure més rendiment??

Canviant de terç...... als que conegueu al Mario ,doneu-li l'enhorabona pel seu casament.

Borsa de treball== Hi ha algún fisioterapeuta entre els presents???truqueu-me
Una de molt bona!! TV3 "la nostra" no retransmetrà la final de la LLiga dels Pirineus Femenina, el perqué??? el Barça en té la culpa...

El jugador se ha de tomar un respiro después del trabajo y antes del entrenamiento, sino el deporte se convertirá facilmente en otro factor estresante.Jürgen Freiwald.Prevención y rehabilitación en el deporte.Ed. Hispano Europea.