diumenge, 16 de novembre del 2008

I JO MÉS QUE TÚ...

Partit jugat al Vendrell quan teorícament ens tocava a Banyoles i fent valdre la lògica victòria per 28-23. Uns petits ajustaments defensius i una millora en la fase d'atac `posicional sobretot en moments ajustats ha fet que estiguem a 5 punts de la fase d'ascens. (Digueu-me il·lús).
Aquesta setmana hem entrat a la fase de temporada on alguns jugadors (amb tot el dret que els hi dòno) m'han qüestionat algunes decisions de lideratge o direcció d'equip. Com que la veritat absoluta no existeix i menys amb l'esport, a no ser que acompanyin els resultats, els vaig escoltar i els hi vaig exposar el meu punt de vista i espero que els hi vagi clarificar algunes decisions preses fins el moment. Espero que si algú més vulgui parlar amb mí no dubti que com a mínim serà escoltat , tot i que la resposta que li dòni a vegades pot ser la que no li agradaría escoltar.

Partit de 3ª entre el Vendrell i el Cambrils. Victòria cómoda dels locals que se'ls hi va aplanar el camí encara més amb la desqüalificació del Pablo, pilar dels de la costa quan a més de còrrer pensa. Molt bon paper del Juan que encara que jugui al lateral dret sent dretà els entrenos d'aquestos anys es noten i molt.
L'Agustín , entrenador rival estava molt disgustat de que per diversos motius no hagués pogut fer un equip més competitiu. És amb aquestes reflexions quan es veu el perqué de la categoría de cada equip.

Les fèmines de l'Amposta segueixen fermes en la consecució d'un altre fase d'ascens a divisió d'honor. Tot i que això només ha començat potser ja s'hauría de pensar en la fase d'ascens per optar realment a pujar.

Comencen les tecnificacions i es posa a rodar ja les competicions de base, iniciant amb una jornada de mini al Vendrell, que va ser un èxit de participants. Potser perqué saben del bon fer dels organitzadors.

Se puede dar el hecho de que yo esté equivocado y no me importa rectificar... ...que esté abierto o sea receptivo no quiere decir que no tenga mi propio criterio. Cesar Ferrando entrenador del Gimnàstic de Tarragona de fútbol. ¿Dirigir o liderar?.Ed. Gymnos.José Carrascosa.