diumenge, 5 d’abril del 2009

Ens mantenim o no ??...

Últim partit de Lliga jugat físicament al camp del Mataró, recollidor merescudament abans del partit de la copa de campió de Lliga. Mentalment també jugavem a les pistes de Sant Martí i de Gavà, però sobretot a la pista de la Salle Bonanova.
Respecte el nostre partit una primera part de equip de Lliga amb tot mereixement, tot i que el local ha jugat amb molts jugadors no titulars, nosaltres sabiem el que ens jugavem . 14 - 18 al descans a favor nostre.
La segona part ha canviat la decoració en només 10 minuts , els que ha necessitat el conjunt d'en Guiteras per empatar el partit i a partir d'aquí manar en el marcador fins al final,35-32.
La clau del partit dos jugadors : el primera línia SERGI RODRÍGUEZ amb 10 gols i la direcció total del seu equip i el porter dels segons 30' , em sembla que es diu Antoni Busquets??.
Al final sabent que la salle ha guanyat ,que el poblenou no ha guanyat i que el manyanet no ha guanyat, fem un cóctel explosiu i surt...... el que baixa és..... si els números no fallen........
Poblenou per 3 gols de diferència respecte a nosaltres.
D'es d'aquí voldría explicar-lis a uns quants jugadors del Manyanet la importància de jugar TOTS els partits fins al final i no acabar-los 15 o 10 segons abans.
Probablement al final no baixarà cap equip , perque veig en el Mataró, encara que Palautordera també tingui les seves opcions a pujar a Primera Nacional, crec que s'ho mereixen pel treball que estàn fent al club i sobretot a la base.

Recordeu que els veritables protagonistes d'aquest joc i els que el públic ha vingut a veure sou els jugadors, per això quan sortiu a la pista els hi heu d'oferir tot el que sabeu. Claudi Olivé. Abans de sortir a jugar contra algún equip.