divendres, 13 de novembre del 2009

Motivacions...

S'apropa el cap de setmana i comença a entrar als jugadors i entrenadors un "nosequé" pensant en el partit que jugaran. Les ganes de que arrivi aquest moment venen donades la major part de vegades (hauría de ser sempre) per fer allò que tant m'agrada i que ens produeix diverses sensacions de plaer.
Per preparar-nos per aquest gran dia, es evident que entrenem durant la setmana. Hi han equips que més i han equips que no tant , però tots busquen fer-ho el millor possible en els partits. Una manera d'entrar "enxufats" al partit, evidenment és l'escalfament, però molt abans ja hi ha d'haver una concentració i una "xispa" que ens faci saber el motiu pel qual estem en aquell vestidor.
En el vestidor del Vinaròs hi ha un jugador xilé que tant en alguns entrenaments , però sempre en els partits es porta el seu Ipod amb uns altaveus molt moderns i posava música mentre els jugadors es canvíen etc...
De totes les cançons que sonaven una en especial (Fotogénica ) es va fer com una mena d'himne de l'equip. Tot i que els jugadors eren de diverses procedencies aquella cançó rapidament els va unir cantant-la tots els membres de l'equip.
La veritat que quan sonava aquella cançó es creava una mena d'avís de que si eren allí era per jugar a handbol i no per fer altra cosa.
Podrieu dir que això és copia del que fa el Barça de futbol, però moltes de les coses que s'han dit que van propiciar el triplet ja es fa desde fa temps per molts entrenadors en molts equips i esports diversos.
Proveu i busqueu la vostra cançó, ja veureu com els jugadors es mostren molt més units. Això sí en cap cas forceu l'elecció de la cançó d'equip.
El Diumenge, per qui no sapiga que fer es pot apropar a Cambrils (al pavelló) que fan una trobada amb molts equips participants, o es pot apropar a El Vendrell a veure l'entrenament de la Juvenil Catalana amb posterior partit contra l'Ascó.
Ja ha arrivat el cap de setmana, Visca!!!!!

Las definiciones más compartidas de lo que es la motivación implican el conjunto de procesos que determinan las causas de que se hagan o dejen de hacer determinadas cosas, o de que se hagan de una forma y no de otra.
Psicología aplicada al Balonmano. Ana Cruz Pérez Guillorme/Toni Gerona Salaet. Ed. Paidotribo. (Molt recomanat)