dilluns, 3 de maig del 2010

La primera experiència...

Ahir vaig gaudir de la primera vegada fent ... ... de comentarista radiofònic. Juntament amb en Guillem Solé i Elvis vam retransmetre en directe per ràdio Vendrell l'últim partit del sector celebrat al Baix Penedés. M'ho vaig passar pipa tot i que teniem sota nostre als jugadors de l'equip Balear animant als Alacantins, fet que parlessim més a favor de les virtuts dels locals.
En fi, ja em van faltant menys cosetes a fer, encara que potser és millor no fer-ne tantes i fer-les ben fetes.
Us deixo l'escrit d'opinió que li vaig passar a El 9 esportiu.

Matinal moltintensa d'handbol, gaudint de dos partits amb molta intensitat i accions tècniques de gran vistositat. En el primer partit el Puig d'en Valls ha continuat amb el sobreesforç de jugar principalment amb vuit jugadors en tota la fase, tot i això ha guanyat a els manyos i ha acabat amb 3 punts i 3 gols a favor. El Nostra Zaragoza ha estat l'únic equip que no ha puntuat.
En l'encontre principal el Vendrell ha iniciat el partit saben que el seu rival ja estava matemàticament a 1ª Nacional, però els Alacantins d'Elda han ofert la seva millor versió. Amb defenses 6:0 en tots dos bàndols, han estat els visitants els que s'han assentat més ràpid al parquet i amb una primera línia demolidora han agafat diferències de fins a cinc gols. Els del Baix Penedés per la seva part han sabut recuperar-se principalment amb contraatacs d'el Sergio García i amb connexions del central amb el Dani Sànchez al pivot establint un parcial de quatre a zero que ha obligat a l'entrenador del Elda Pepe Rizo a fer us del seu temps mort.
Com tots els inicis de periòdes d'aquesta fase el Vendrell no ha iniciat bé els últims 30 minuts de campionat i prova d'això ha estat una exclusió del Chiwi (José Mª Fernández) per sortir a defensar amb la samarreta d'escalfament ficada, de totes maneres el marcador ha continuat reflectint avantatges mínimes per part d'un o altre equip. Les accions en ambdós equips s'intentaven acabar per l'extrem dret, ja que els màxims golejadors han estat en Melcior i en Zapatero amb 8 gols cadascú. Bones accions de doble finta del Joaquín Carrero a més de la seva visió en el contraatac i llençaments imparables del lateral alacantí en Javi Valero en suspensió amb dos peus han fet bocabadar en més d'una ocasió al nombrós públic que per tercer día consecutiu ha omplert el pavelló. Al final derrota per la mínima i tothom expectant dels resultats dels altres grups per confirmar l'ascens del C.E.Vendrell a la categoría de bronze de l'handbol Espanyol, ascens confirmat pel regidor d'esports en Jaume Domingo. Fins ara no he comentat res dels àrbitres i crec que mereixen el reconeixement per la gran tasca que han fet en tots els partits,l'enhorabona tant a la parella Canaria com a la Cordovesa.

Felicitacions al C.E. Vendrell i al H.Gavà per l'ascens i gràcies als que han fet que gaudim de tres díes de molt bon handbol.