dissabte, 1 de maig del 2010

Dissabte de fase ascens

Sessió de tarda al pavelló del Vendrell ón el primer partit va ser el que enfrontaren alicantins i balears, com era previsible victòria del Elda per 39-33, tot i que el Pui no s'ha donat per vençut fins que no estava 4 gols per sota, es normal doncs que jugant solsament amb 7/8 jugadors puguis fer algo de profit en un sector de tres dies. L'Elda rival de demà dels penedesencs , ha sumat un % molt eficaç en atac amb els seus dos laterals , avui ha estat l'altre (avui nº17)el que ha portat el pes del seu partit.Una qüestió tècnica del Elda, els seus laterals al ser tots dos dretans no solen canviar de costat jugant una part al costat fort i l'altre al feble.
El partit dels vendrellencs contra els maños ha estat diferent al primer en temes de ritme, defensant millor i amb ràpids contraatacs els de casa tot i no posar-se per davant fins al minut 15, al minut 19 i amb el temps mort demanat per l'entrenador del Nostra el resultat ja era de 5-10 arrivant-se a la fi dels 30 primers minuts amb un claríssim 9-18. Segona part on no hi ha hagut sorpresa i mantenint el ritme alt i seriós tot i les nombroses rotacions que ha efectuat el Moragas s'ha volgut augmentar la diferencia en cas de quedar segons de grup. A la fi 32-17 pels organitzadors que en l'apartat individual avui sí que s'ha vist i molt el Sergio García jugant de lateral acompanyat com sempre pel líder de l'equip en Joaquin CArrero i amb una bona actuació del Víctor al central, també s'ha recuperat el Jordà que ha fet bastants gols alguns inversemblants. A la porteria i fins el minut 15 de la segona meitat que s'ha resentit de la lesió el Younes ha parat amb registres més que acceptables i quan ha sortit el Carlos també ha estat força bé. Han jugat també els pívots en Dani i en Chechu i en Chiwi que és cada dia més semblant al Dinart del Ciudad Real, també i desde l'extrem esquerra el Narcís amb bons llançaments i en Miguel Angel , també i donant oxígen a la primera línia el Mario que potser ja s'ha adonat que la cosa va de debó i finalment el Melcior que avui no ha estat necessaria la seva qualitat en definitiva tots els participants han fet un partit prou bó com per afrontar amb garantíes la final del diumenge.