diumenge, 30 de maig del 2010

We are the champions....

Seguidors handbolístics,
La temporada 2009/2010 s'està acabant i a nivell d'èlit ho ha fet amb la disputa de la final de la champions entre el Kiel i el Barça, guanyant-la els alemanys per 36-34. Personalment crec que ha estat el Barça el que ha deixat escapar una molt bona oportunitat per conquerir el renovat títol, però tampoc no faré una sangría contra el seu entrenador o altres jugadors com ja he llegit en algún que altre foro de la xarxa.
El que sí que trobo malament és el comportament que ha tingut l'Omeyer (porter del Kiel) al finalitzar el partit, semblant-se moltíssim al del Mourinho quan va eliminar el BArça de fútbol. I ja sabeu que els comportaments que en el fútbol son quasi normals en l'handbol no tenen cabuda , al menys fins ara. Potser la Federació Europea tigui que reflexionar.
Dijous en l'altre final on jugava un equip Català, el Granollers va guanyar el partit però no va poder amb els 9 gols de renda del partit de anada que va aconsseguir el Gummersbach i que es va endur la Recopa.
Que estem en crisis tothom ho sap , potser per això totes les competicions europees les han guanyat equips alemanys que sobrepasen en molt els pressupostos dels equips de la Lliga Asobal.
Aquest dijous vam veure el entreno dels futurs jugadors de la selecció Espanyola i després van firmar autògrafs i donar pins i clauers. L'Aleix el meu fill s'ho va passar bomba cel·lebrant els gols dels de petos en el partidet d'entreno. Potser hauríem de fer més coses d'aquest tipus per enganxar els més menuts de casa a part de seguir treballant en les escoles i demés.
En fi ja només queden competicions ón cap equip de la demarcació hi participa esperant el dia 16 de juny per cel·lebrar la diada de l'handbol Tarragoní.
Pels que busqueu entrenador per a propera temporada sapigueu qe segueixo sense fer res la propera temporada.

Me gustaría disculparme por la irritación después del partido. Tenía mucha adrenalina y presión. Thierry Omeyer 30/05/2010. Roda de premsa després de la primera Final four d'handbol a Colònia.

4 comentaris:

diehand ha dit...

hola, nomes recordar-te que `l'equip senior b del vendrell juga aquest dissabte les semifinals de la copa federació.
Atentament,
un amic.

ditsderesina ha dit...

Gràcies per l'aclariment , de fet després de publicar ja em vaig adonar de l'errada, però en principi volia dir competicions regulars. De totes maneres espero que hi hagi una final Vendrell-Tarragona porque el sur también existe.
Salut.
Un altre amic.

diehand ha dit...

ejejjeje, no hi ha problema, espero que vinguis a narrar-la per la radio...

diehand ha dit...

vendrell campio