diumenge, 16 de gener del 2011

Bones intencions...

Amics i amigues que sería un inici d'any sense fer un llistat de bones intencions pels següents 365 dies, encara que ja sabem que la majoría d'aquestos desitjos els aparquem en el primer mes.
Tal i com ha quedat reflectit a l'enquesta de la setmana passada no tothom té bons presagis pel proper any.
De moment una de les coses que sí que cumpleixo és el seguir al capdavant d'un equip d'handbol, fet que per mí ja es prou important, i a més si el primer partit oficial de l'any es guanya doncs perfecte.
Això va passar ahir en el partit de l'Ascó contra el Valldoreix, un equip que va venir molt mermat d'efectius i que a priori semblava que ens posaria les coses algo més difícils, tot i que com ja sabeu en els seixanta minuts passen moltes coses i en un tram de la segona part es van apropar al marcador inquietantment. Al final les jugadores van saber sortir victorioses d'un partit que va marcar el retorn de la Fina a la porteria després de dos mesos d'inactivitat, 23-19.
Final de la primera volta amb uns números discrets, ni bons ni dolents. 5victories 5 derrotes i un empat, estem dintre del grup de lluita per la quarta posició que donarà dret a jugar el play-off final. Això sí, haurem de començar a treure bons numeros contra els rivals de 5, i el primer serà el partit de la setmana que ve a casa contra el Mataró.

En masculí bon inici en quant a resultats de la selecció Espanyola en el mundial de Suècia, encara que el joc no es ni de bon tros el que es podria esperar d'uns jugadors de la lliga Asobal,alguns d'ells no aptes per la selecció segons molts foros d'aficionats. Al final ja es veurà si l'elecció d'el Valero Rivera ha estat l'encertada o no.
En definitiva que com em passa molt sovint m'he adormit al veure la primera part d'Espanya, i es que a mí igual que al meu fill l'Aleix el que ens agrada es participar de l'espectacle.

Para conseguir un desmarque habremos de ejecutar los movimientos y gestos necesarios con el convencimiento pleno y agrasivo de llegar a conseguirlo. Estudio monográfico de los jugadores de campo. Manuel M. Falkowski/ Ernesto Enríquez. Ed. Esteban Sanz.