dilluns, 24 de gener del 2011

Espectatives i mala llet...

Benvolguts amants de l'handbol, aquesta setmana tenia moltes espectatives en treure un resultat positiu del partit del dissabte, bona preparació (crec jo), rival que no ens va sorpendre en res (ben estudiat), i partit on sempre vam estar dintre el partit , tot i que les visitants sempre anaven per davant del marcador. Al final derrota 24-27 i que demostra varies cosetes que analitzaré amb les jugadores. Dues defenses ben diferenciades per part d'ambdós equips 6:0 del Mataró i 5:1 nostra i també al meu parer dues maneres de sancionar disciplinariament per part del àrbitres. No sé si es que jo no m'entero del reglament o si amb tants canvis (que tampoc són masses)els col·legiats es fan la "picha" un lío. Total que ja són molts els partits en que surto de molt mala llet i més quan crec haver fet tot el possible per guanayar-lo,(sobretot durant la setmana) encara que potser el que hagi fet no estigui ben fet. Les jugadores van fer un gran partit aportant moltes de les qualitats que tenen i fent tasques executades bé. Crec de debó que l'Ascó està creixent i madurant i no es fàcil quan les lesions es ceben en jugadores importants, però necessitem augmentar una miqueta la competitivitat per guanyar (que no disputar) aquestos partits.
Total que potser la vaig cagar en algo,plantejament, canvis, etc... si es així no dubteu que ho reconeixeré (davant les jugadores) ara la mala llet solsament me la treuré amb una victòria contra La Roca, o sigui que a treballar toca.

Els equips catalans femenins segueixen al capdavant de la seva categoría en l'handbol estatal amb més que possibilitats de pujar a ABF, sobretot el Lleida que potser és el que té la millor estructura per fer-ho.

En el Mundial de Suècia pas ferm d'Espanya empatant amb França i guanyant a Noruega. Avui dilluns jugarà contra Islàndia primer de grup (de moment), una bon test per saber les aspiracions de la selecció del Valero, que en quant a joc realment no es bó (aquest és el meu parer i el de molts aficionats)però que en quant resultats no pot ser més notable. Molts d'aquestos aficionats estan esperant una derrota per tirar-hi tota l'artilleria. Veurem que passa.

Es preciso entender la defensa como una unidad, como un bloque inseparableportero-jugadores de campo, y cuya colaboración mútua se dé en ambos sentidos. Balonmano:Metodología y alto rendimiento. Juan Lorenzo Antón García. Ed. Paidotribo.

1 comentari:

victor ha dit...

Que tinguessis el rival molt estudiat va fer que fos un partit molt disputat, i sincerament vau ser un rival molt digne pq vau lluitar fins l´ultim minut.

no vui entrar a valora la actuacio de la srta. colegiada els ultims minuts pq tots sabiam lo que ens jugavam i no era plan de carregar-nos un partit amb protestas inutils.

espero i desitjo que tingueu una gran segona volta, sou un gran equip( tant tacticament com per individualitats) i de ven segur encara no heu dit la ultima paraula.

sort!