diumenge, 13 de març del 2011

Coneixedors dels meus pensaments, aquesta ha estat una setmana relativament tranquila a nivell d'entrenos, pensant que veniem de jugar contra dos equips de màxim nivell a la competició i ens tocava l'antítesi , es a dir l'últim classificat. La xerrada prèvia va tenir un a pauta molt clara, ens hem de pendre el partit seriosament durant els seixanta minuts. Les noies ho van entendre i vam guanyar clarament per 34-8. Crec que no hi ha major respecte pel rival que jugar els seixanta minuts el més competitivament possible independenment del resultat o la classificació a la taula. Això pot fer a vegades que en partits fàcils no s'acabi d'entendre el perquè d'algunes decissions meves i aquesta pressió sobre les jugadores,però aquestos partits ha de servir per quelcom més que sumar dos punts.

Seguint amb l'handbol femení , classificació de l'Itxako per a les semifinals de la Champions league. El problema és si ara que es comença a conèixer que existeix la versió en fèmines de la piloteta amb la mà, solsament ho practica aquest club Navarrés?. Enhorabona igualment.

En masculins setmana de partits de seleccions, classificatòria per l'Europeu amb dos enfrontaments entre Espanya i Cràcia amb dues derrotes del combinat de Valero Ribera. Ausencies destacades a Espanya i pla renove en marxa, destacant el protagonisme de Nico Mendeguía com a central.

El Vendrell ha guanyat, el Cambrils també , també l'Amposta femení, bona setmana pels principals equips de més aprop.

El principiante no juega más que en función del balón, en cuanto objeto a poseer, conservar y manejar. Claude Bayer. Técnica del Balonmano. Ed. Hispano Europea.