dilluns, 7 de març del 2011

En Joan petit quan balla...

Amics meus, els i les que sabeu com fa aquesta cantarella sabeu que es passa del dit a la mà i així succesivament a qualsevol part del cos. Doncs quest joc el podem aplicar al nostre equip en forma de lesions. És clar que no n'hi ha per riure ni fer broma, però es ben cert que ja sigui per culpa d'un dit o una ingle o un genoll o un ... ... no hem estat lo suficienment competitiu que desitjavem per enfrontar-nos a equips de la part alta. La mostra més evident són els dos últims partits en que tot i els resultats finals (ahir 34-22 en vers el Gavà, 3er classificat)hem mantingut un nivell de joc més que acceptable mentrestant hem aguantat físicament. Contra Molins el trencament del partit va ser al minut 16 de la segona meitat i contra el Gavà l'inici de la segona meitat ja que al final del primer temps el marcador reflectia un 12-12.
Cert és que jo sempre dic que un partit dura 60 minuts i fins el final tot pot passar, per bé o malament.
Contra l'infortuni no es pot fer res però hauré de plantejar-me els motius de les lesions i analitzar si pot ser degut a una planificació errónia.

Dissabte tarda aprofitant que no tenia partit i amb el vist i plau de la meva dona (dia 8, dia internacional de la dona) vaig anar a El Vendrell a veure l'equip de 1ª Nacional front el Palautordera, vaig anar amb el meu fill arrivant a la segona meitat i veient 30 minuts de joc molt disputat amb alternances al marcador. Al final derrota dels locals per dos gols que no els complica de moment la permanència a la categoría. Acció destacada va ser una "rosca" del Joaquín quan a tres minuts del final anaven perdent de dos gols, posant-se a un sol gol per sota.
Salutacions a tots els jugadors i membres del Club i també al Melcior vía telefònica desde la Xina.
Sense voler-ho he anat a veure'ls en una setmana conflictiva pel Club del Baix Penedés i és que han retirat el segon equip sènior de la fase d'ascens a Segona Catalana per motius econòmics.
No seré jo desde el desconeixement ni la llunyania de posicionar-me a favor o en contra d'aquesta decisió, però crec que els problemes sempre s'han d'afrontar com més aviat millor i no deixar que el temps empitjori una relació entre persones que volen sens dubte el millor per al Club.
Per cert a l'Ascó també hi han hagut canvis en la Directiva, dimissió del President acceptada per la junta però sense cap mena de trauma.

Després de dinar al voltant de les quatre de la tarda vaig voler veure el partit de champions l'Itxako que estava posat a les 6 de la tarda , i esperant esperant es van fer les vuit de la nit i vaig veure el partit de l'Asobal entre el Cai Aragón i el Ciudad Real, partit que pot significar la consecució del títol de lliga pel Barça al guanyar l'equip "maño" per un gol.

El deportista debe aprender a "sentir y percibir" su cuerpo y las estructuras lesionadas, sin llegar a ser hipersensible. Se ha de intentar desarrollar una percepción autónoma y fina que ayude durante la restauración y que proteja frente a influencias y sobreexigencia dañinas.Jürgen Freiwald. Prevención y rehabilitación en el deporte. Ed. Hispano Europea.