dissabte, 18 de juny del 2011

Altres coses que també són handbol...

Amics i amigues (pape i mama) la gran notícia d'avui és la meva renovació per a la propera temporada amb el CLUB HANDBOL ASCÓ. Ha estat una renovació virtual ja que tant la proposta com la confirmació ha estat mitjançant e-mail.


Avui diumenge a les 21hores fan també un clínic virtual amb la ponència del Manolo Cadenas, millor entrenador de l'Asobal en la darrera temporada. En la presentació a la xerrada es presenta dient que és un entrenador amb llarga experiència (uns 22 anys a Asobal) i després rectifica i diu que l'experiència no són els anys que portes fent una cosa sino el que has aprés en aquests anys. Sigui com sigui ha fet una tasca extraordinària en un club convuls per temes (com no)econòmics.


Com ja sabeu he estat fent de professor en el curs de monitors d'Ascó. M'encanta fer-ho, ajuntar dues de les meves passions en una sola activitat, handbol i parlar, conversar, si es pugués fer amb un cafè i amb un bon cigar (ja fa dos anys que no fumo), no dubteu que em veuríeu esterrufat com un pollastre. Pitjor ho han passat els pobres alumnentrenadors que amb uns badalls (per l'hora que ho fem)altament contagiosos m'han aguantat els meus pensaments en veu alta. Un curs que desde la federació (sembla)que l'han torpedejat una miqueta al no haver 20 alumnes inscrits (el mínim) sent solsament 17. No comment.


Ara sí que puc dir que la temporada 2010/2011 s'ha acabat definitivament, ja que es van cel·lebrar les finals de copa i ón el Molins de Rei va caure derrotat enfront el Castelldefels.
Magnífica la temporada del Molins assolint l'ascens i sent subcampiones de Copa.

Sabent que tornaré a portar les regnes del Sènior continuo (ja ho haviem començat a fer )preparant la planificació, i com ja sabeu això no només és preparar entrenaments sino planificar
la pretemporada, ón s'entrenarà , material, etc... Amb aquestes tasques aquest any m'ajudaran unes persones molt vinculades al club i que entre tots hem de fer que no tinguem cap entrebanc inesperat. Com els hi dic sovint a les jugadores "un problema amb temps passa a formar part de la planificació".
En clau professional dir-vos que amb la nova resintonització del canal Teledeporte a casa meva no el puc veure, o sigui que no he vist cap dels partits de preeuropeu i premundial de les seleccions Espanyoles masculina i femenina. És ben certa la frase que diu " fins que un no ho perd no sap la falta que li fa".
Relacionat en temes de clubs més propers difícil es fa trobar notícies del Vendrell, Cambrils, etc.
Bé del Cambrils dir que ha engegat un torneig d'handbol platja per donar fi de festa a la seva temporada, però que solsament estava adreçada a equips masculins, segur que sabràn rectificar.

La filosofía d'entrenament és un llistat obert de principis (declaracions) sobre el qual es recolzen totes les decisions que prendrem en relació a l'equip i als seus integrants. Llibre del Curs de Monitor Català d'Handbol. VVAA.