diumenge, 4 de desembre del 2011

Emocions a la Ribera...

Amics i amigues que em seguiu. Aquest any no ha pogut ser... ... no m'ha tocat cap lot dels que sorteijaven en pro de la Marató de TV3. Ara la gran aportació l'han fet les jugadores al guanyar i oferir un bon espectacle en el partit vers el Marató... perdó Mataró.
Moltes vegades l'espectacle no tant sols es produeix quan hi han amplies diferències en el marcador sino també en aquells partits que encara que no s'estigui massa encertat, en certs moments aixeca entre el públic (avui n'hi havia força al municipal d'Ascó)crits, aplaudiments i renecs per les accions que ofereixen les jugadores en el 20x40. Reaccions d'un públic que demostra que el que fem dia a dia i entrenament rera entrenament obté la recompensa a un dels objectius que hem de tenir els equips sèniors; crear emocions en la gent que ens segueix.
Seguim en una molt bona posició en la classificació, i ho hem d'aprofitar com a coixí per si en algún d'aquestos partits que no s'està del tot encertat no ens podem emportar els dos punts.
I es que ja sabem que petits entrebancs diaris ens poden fer trontollar una setmana plàcida.
Un d'aquestos entrebancs és la búsqueda d'un editor de vídeo (gratis) que sigui bó i que la película resultant es pugui veure en qualsevol reproductor, i és que després de no sé quants vídeos passats encara de vegades em quedo penjat, deu ser problema del meu disc dur...

Mentres escric això a 5245 milles (8442km.) les integrants de la selecció espanyola d'handbol femení deuen estar escalfant per disputar el partit més difícil de la primera fase del Mundial de Brasil. Juguen contra Rúsia i això vol dir seriositat i veteranía a la banqueta, ja que els seus entrenadors solen ser de bastant edat.
Haurem de tornar a agraïr a Teledeporte (RTVE)que podem gaudir de al menys els partits d'Espanya.
El Vendrell ha empatat fòra (estant molt forts)i el cambrils va perdre a casa d'un i ...... ho sento però està a punt de començar el partit... ...

De moment i mentres no tinguem seleccions reconegudes, Vamos Espanya!!!