diumenge, 25 de desembre del 2011

Per Nadal, petites dosis d'handbol...

Benvolguts fidels seguidors del meu blog i gent nouvinguda, serveixi aquest escrit per desitjar-vos bones festes ja que com es sol fer en altres events "no es convida particularment".
Entre entaulada i entaulada he repassat les estadístiques del Mundial del Brasil i les he intentat comparar amb les del meu equip ara que ja hem acabat la primera volta. A grosso modo dir que hem tingut el mateix percentatge anotador que Brasil amb un 61% mentre que Espanya ha obtingut un 58% i les Campiones Noruega un 65%. En l'apartat de pèrdues de pilota, acció negativa pel combinat del Jorge Dueñas ,166 ha estat el resultat, molt per damunt que les altres seleccions on les nórdiques de referència han fet 129 turnovers. Nosaltres en aquest capítol 112 pèrdues.
És evident que el ritme dels partits no tenen res a veure entre ambdúes competicions, ara bé serveix per asseverar que el que es veu en els partits de la tele ho refermen els números i que han de servir per analitzar més objectivament el treball fet per nosaltres.
S'ha acabat un Mundial i ara toca un Europeu, aquesta vegada d'handbol masculí i que es celebra a Serbia el pròxim gener. La xarxa va plena de comentaris sobre la llista de convocats del seleccionador espanyol, que torna a ser el Valero Rivera. Noms com els de l'Iker Romero o Alberto entrerríos són qüestionats per molts seguidors. Destacar la baixa del porter Sterbic que s'ha operat d'una arritmia cardíaca alhora que el seu company d'equip el Jonas Kallman.
Tothom es molt lliure d'opinar sobre la convocatòria, el que ningú li pot treure a l'entrenador és el crédit que té després del bronze al darrer Mundial, partit que van repetir un dia d'aquestos a les 5 de la matinada.
Heidi Loke millor jugadora del 2011 pel portal Handbol planet. www.Handball-planet.com