dissabte, 26 de novembre del 2011

Un més, però igual d'important...

Estimats seguidors/es, avui hem jugat i hem guanyat a St. Vicenç, 15-34. Potser pel resultat és evident que no és un equip de la part alta i que l'hem guanyat amb relativa facilitat, ara bé, aquestos partits són de vegades els que si no els jugues amb les ganes , la intensitat i la voluntat de fer-ho bé, s'enrroquen en accions que no es busquen, en ritme de partit baix i en sancions disciplinaries esterils que posen dins el partit a l'equip amb menys potencial (a priori)i que fa trontollar dos punts que si els guanyes sembla que no s'hagués aconsseguit res i en canvi si es perden es forma tal enrenou que moltes vegades porten consecuències negatives pel col·lectiu.
És per això que em sento satisfet de la seriositat, intensitat i rigorositat que han demostrat les jugadores durant els seixanta minuts.
De tornada, al bus sessió de circ amb el meu fill com a pallasso titular, una bona manera de treure l'estrés acumulat pel partit. També durant el trajecte SMS informant de la victòria més que important del Tortosa vers el Gavà 25-17 i que no fa res més que refrendar l'igualtat que ja he manifestat entre els 7 equips de la zona alta. Evidenment aquestos resultats fan molt més atractiva una lliga on es veuen partits força interessants.
Un d'aquestos partits serà el que jugarem Diumenge vinent a les 12.30 contra el Mataró i que s'enmarca en la jornada solidària del Club Handbol Ascó donant suport a la Marató de TV3.

Dimecres passat es van jugar a St. Salvador els campionats de Catalunya unversitaris d'handbol femení i on la representant Tarragoní, la URV compta amb 5 de les jugadores de l'Ascó. Derrota contra la UB i victòria vers la Pompeu Fabra. En totes les esquadres hi han jugadores de bon nivell que militen en els principals clubs catalans, però que no estàn acompanyades de jugadores del mateix nivell. Això m'ha servit per reconèixer a jugadores contra les quals s'hem enfrontat però que no els hi reconeixia la cara.
En altres enfrontaments el Vendrell ha guanyat al Mataró, fet que demostra l'assentament a la categoría de l'equip del Gerard Gros. I l'Amposta ha perdut en la seva visita a Castelldefels.
El que ha empatat ha estat l'infantil de l'Elizabeth , entrenat per l'Anna la nostra capitana i que ha significat el primer partit seu com a directora d'un equip.

Em vull excusar de la meva actuació la passada temporada, et demano disculpes. Un àrbitre a un entrenador.