diumenge, 8 de gener del 2012

Benvolgut 2012...

Feliç any de traspàs per a tothom amant de l'esport i sobretot de l'handbol.
Moltes han estat les competicions que s'han celebrat en aquest inici d'any. La principal els campionats de seleccions territorials amb la victòria de la juvenil femenina a la final contra Madrid i el segon lloc dels nois juvenils igual que els infantils. Les cadets van quedar desenes i els cadets Campions, mentres que els infantils queden segons i les infantils novenes.
Per la gent afin de l'Ascó haurem de seguir d'aprop a la portera del cadet, l'Olga Pena Ubieto que s'ha guanyat varis artícles a la xarxa per la seva actuació en aquestos campionats.
Ahir vam disputar a Tortosa el Torneig de Reis amb les sèniors (maxmix d'equips A i B)i vam guanyar els dos partits disputats i per ende la copa, en un recinte firal que ja s'està acostumant a veure esdeveniments handbolístics, amb molts equips participants i una organització més que digne. Desde prebenjamins fins a veterans un munt de partits alhora en les tres pistes habilitades, i ón vaig tenir ocasió de saludar a dos entrenadors especialment. L'un tot i que no em va reconèixer gaire el Sr. Donato, entrenador ja aleshores quan jo era jugador i d'un caràcter que feia tremolar inclús als propis jugadors, i l'altre al Toni Gerona, actual entrenador del Barça de Divisió d'honor Plata i coordinador de la base de l'handbol blaugrana. Guanyador dels mateixos títuls que el Xesco Espar quan dirigía el primer equip ja que ell feia de segon entrenador.
Després de parlar una bona estona vam coincidir en que malauradament el Barça com a club i també a la secció d'handbol és un oasi dins del món esportiu. Per posar un exemple (no crec que s'enfadi), el seu equip que va líder a la segona divisió en importància a Espanya i que està format principalment per jugadors molt joves, no n'hi ha cap que es guanyi la vida ni de bon tros, ara bé les condicions en que juguen són les més similars als equips principals d'Asobal. Segons ell mateix estàn formant futurs jugadors professionals, i sens cap mena de dubte ho estàn assolint.
Avui alguns jugadors que han sortit d'aquesta formació han guanyat amb la selecció Espanyola absoluta el torneig preparatori pel pròxim Europeu, com són en Viran, en Ugalde, en Tomàs ...etc

Avui també a Ascó hem jugat contra el Lleida un altre amistós i he de dir que ha anat prou bé, de cara a l'inici de la segona volta que comença la setmana vinent, el resultat és el de menys, però (26-26)... ... i encara que al pavelló d'Ascó NO hi ha cafetería, xerradeta obligada amb el Miroslav amb la seva particular visió del món handbolístic coincidint amb molts dels seus pensaments.
Aquestos Nadals he descubert i ho segueixo fent blogs molt interessants que parlen de varis elements que formen l'handbol, us convido a que aneu d'uns als altres enllaços que proposen alguns d'aquestos blogs.

La Divisió d'honor Plata masculina no genera ingressos suficients per les múltiples despeses que
origina, i alguns equips ho comencen a pagar. Toni Gerona. Tortosa.Torneig de Reis 07/01/2012