diumenge, 22 d’abril del 2012

Parlar i escoltar... ...

Benvolgudes amigues i amics del blog. La setmana que laboralment estic de retén hem deixa tant trastocat i aixafat que no hem queden ganes ni temps per actualitzar els pensaments escrits al món virtual.
Avui hem jugat el segon partit de Copa i igualment que va passar al primer hem perdut. Al nostre equip tothom és conscient (així ho intento explicar)que la Copa fa que els entrenaments tinguin un cert sentit. Així hem iniciat el període transitori post competitiu, treballant aspectes tant de técnica individual com de joc col·lectiu que recordant alguns dels partits més recents de lliga ens adonem que és necessari treballar-los.
També i aprofito per donar una de les dues notícies que tinc, la temporada vinent seguiré al capdavant de l'equip sènior del C.H.Ascó. Aixó com he fet sempre comença amb la planificació tant de jugadores com de staff tècnic i fa que em passi moltes estones xerrant amb membres de l'equip. Si unes coses he aprés amb aquestes noies és escoltar, no només sentir sino saber el que diuen, encara que alguna hem dirà que a ella no li faig cas etc... espero que com en les notes escolars estigui progressant adequadament. Potser es pot pensar que és molt aviat per fer aquesta planificació tenint en compte que encara competim els dos equips sèniors, però això és una de les avantages d'estar en un club que desde sempre ha treballat així sense deixar-ho tot per l'últim moment.
Aquest últim divendres s'han jugat dos partits interessants. L'un a molts kilómetres, a Copenhagen amb derrota del Barça de sis gols en el camí cap a la final a 4 de Colònia, davant d'uns 20.000 espectadors, permeteu-me la llicència, la òstia. L'altre i que vaig veure juntament amb el meu fill després del nostre entreno, el partit del Cambrils contra el Garbí de palafrugell (233km) i que van guanyar els locals comodament mentre degustavem uns àpats del Mcd...... .
La setmana passada i com era d'esperar l'Itxako va guanyar la Copa de la Reina i que en les semifinals es va enfrontar al Mar Alicante ón juga la Catalana Núria Gràcia, amiga d'alguna de les components de l'Ascó, així com la ex lleidatana Anna Manaut.
En definitiva després d'una setmana dura laboralment la meva dosi d'handbol amb aquestes noies em fa tornar a sentir-me bé i crec que és el senyal de que puc continuar al capdavant de l'equip.