dijous, 16 d’octubre del 2008

Fent Club...

Sorpresa gratificant el saber que hi han jugador o jugadors que més enllà dels entrenaments i partits encara treuen temps per engegar un o una?? nova web de l'handbol el Vendrell. Tot i que està en fase de construcció és plena de continguts i informació. Els clubs de la demarcació que tingueu web escriviu-la que intentaré donar-hi difusió.

Ahir partit amistós versus el H. Cambrils on vaig intentar fer dues parts diferenciades, una jugant al contragol i contraatac apoiat i la segona buscan't preferenment el joc posicional. En definitiva un molt digne rival que té jugadors de gran qualitat i que tenen posibilitats reals de lluitar per l'ascens a segona.



Sorpresa a les Terres de l'Ebre al saber que el Tortosa fa dos equips de sènior, un amb juvenils que probablement no fossin prou per fer un equip d'aquesta categoría, a veure com els hi va amb aquesta experiència.

L'Amposta masculí va perdre el seu primer partit. Segons tinc entés sense la participació encara del Rafa que sens dubte serà un dels jugadors importants de Segona Catalana.