diumenge, 19 d’octubre del 2008

A fòra ni a la de tres...

Res, de moment no hi ha manera de guanyar un partit fòra del Vendrell i això em preocupa perque la setmana vinent juguem a Bellvei (18.45)com a locals, espero que els quatre kilometres que separen els municipis no serà motiu de derrota.
Amb tots els respectes pels de BCN, la Salle Bonanova és fins el moment el pitjor equip contra els que hem jugat. Sí evidenment nosaltres dissabte vam ser pitjors i vam perdre merescudament.
Ells amb un porter hàbil i amb alt ritme entre les transicions ens van fer un descosit. Per línies diré que els porters poc podien fer en els xuts, que en defensa posicional estem bastant sòlids però que cagadetes individuals ens condemnen al fracàs.
En atac. Sense laterals drets purs invents del TBO per part meva, però la resta de 1ª línia... Son grans jugadors , ara falta que ho demostrin.
Els extrems és de lo millor fins el moment,finalitzen bé i defenen acceptable.
Amb jugadors veterans com son és descentren quan un jugador rival fa passos i no se li pita... però sabiem que jugavem fòra. Això sí eren passos descarats.
Es presenta una setmana calenteta...

El diumenge vaig anar a Tarragona a veure'ls jugar contra el Vendrell de 3ª i vaig sortir molt content al veure l'esportivitat que va regnar tot i alguns moments de duresa defensiva. El proper cap de setmana comença la 3ª després d'una pretemporada eterna.

Dissabte passat curs intensiu de monitors a Vilafranca. 7 alumnes amb ganes d'aprendre, tots eren mestres de primària d'E.F. Auguro que en poc temps hi haurà algún club d'handbol a l'Alt Penedés.

Aquest jugador no l'hauríen de deixar jugar mai. (comentari de Valero Rivera sobre Christian Zais, jugador del Kiel).