dimarts, 14 d’octubre del 2008

Seguint el guió

Segona victòria a casa del sènior del Vendrell davant d'un jove conjunt del St. Martí Adrianenc.
2 punt obligats primer per jugar a casa i segon per ser contra un equip com nosaltres recient ascendit. Probablement peco de massa optimisme i confiança amb el meu equip, però crec que vam ser superiors i que el resultat hagués pogut ser més clar (27--24).
La meva preocupació és la poca confiança en l'equip que tenen alguns jugadors i la manca d'autoestima, si es cert que ens falta conjuntar les diverses maneres d'entendre l'handbol que tenen els nouvinguts.
Sense voler ser pedant i sabent que costarà molt penso que tinc equip per estar entre els cinc primers classificats de la categoría, això sí, l'objectiu primordial es la permanència.
Avui per avui tinc 20 jugadors disponibles per a poder jugar amb el primer equip, faltarà veure si això és un handicap o una motivació per al qui juga.
Agraïr l'implicació en el tema de la nova equipació al Jordi Serra, realment semblem un equip.

Per fi s'han sorteijat els calendaris de la 3ª Catalana on competiran la majoría d'equips sèniors de la província, desitjo molta sort a tots ells i espero que algún puji de categoría per anar millorant el panorama provincial.