diumenge, 7 de desembre del 2008

BON VOYAGE...

Segon desplaçament a terres gironines amb la dificultat afegida de trobar retencions a l'autopista per ser el pont de la constitució o de la puríssima segons es vulgui. Al bus una película per donar autoestima (Casi 300),sense comentaris...
Partit difícil per la categoría del rival (GEiEG)però que són els que demostrem la nostra predisposició a gaudir del nostre esport. Jugadors a les seves files que han jugat a Divisió d'Honor però que ni a ells perdonen els anys (i sobretot els kilos), tot i això porten el pes del seu equip, encara que aquesta vegada la nostra defensa els ha sapigut parar en moltes fases del partit.
Destacar per part nostra el bon treball en atac basat en llençar amb confiança en els moments que tocava i no "rifar" pilotes. Quasi tots els jugadors han aportat gols i l'encert a la porteria en moments claus han fet que arribessim amb una renda de 3 gols a favor quan faltava poc per acabar. El meu grau de felicitat i satisfacció per la primera victòria fòra era fàcil de veure i és dels partits on un entrenador se sent agraït de disposar d'uns jugadors amb capcitat de sacrifici i de treball en benefici pel col·lectiu, sobretot els que no van jugar o ho vàren fer pocs minuts.
Al final rotllana al centre de la pista i sense poder fer els estiraments dels guanyadors perque el partit va acabar quasi a les quatre, això sí el 29--31 ens omplia de joia.

10 Euros a dos jugadors del Manyanet per desconsideració a mí..., me'ls hauríen de donar a mí "pel dany moral"...
La Tercera està de pont i l'Amposta masculí va perdre amb algun incident que altre...
Si seguiu el nostre equip no us perdeu el partit del proper dissabte contra el líder, porteu qualsevol estri per fer soroll, el necessitarem per poder guanyar.