dissabte, 13 de desembre del 2008

CONTENT, però amb els mateixos punts.

Per mi ,avui hem jugat dos equips de CATEGORÍA de LLiga Catalana. El Mataró té sens dubte varis jugadors amb molts coneixements de l'handbol. Nosaltres i donant raó a l'enquesta que vaig fer hem sortit centrats i forts potser pel cartell del rival. Hem fet un molt i molt bon partit fins el minut 15 aprox. de la segona meitat quan potser pel cansament o per la mancança d'idees en atac em perdut un parell de pilotes, lo que ha suposat una diferència de 3/4 gols (no ho sé perque avui no tenia DELEGAT)que donat la igualtat dels equips ens ha fet possible lluitar pel triomf (22--27). No sóc entrenador que busqui excuses a les derrotes ni per part arbitral (tot i que NO m'agradat gaire)ni per part de falta de jugadors, però es cert que jugar sense recanvi natural al central i sense el màxim golejador de l'equip és donar massa avantatge a un equip que va líder imbatut.
Buscant lectura positiva al partit, certificar que cada dia anem creixent com equip a la pista i ho hem demostrat contra dos grans rivals. L'altre és que m'he estalviat pagar un sopar a tots els jugadors.
La setmana que vé últim partit abans del parón de Nadal contra el segon classificat, un Palautordera que de ben segur també ens posarà les coses molt difícils.

El sistema nos lleva hasta el cuarto periodo. En el cuarto periodo tu liderazgo ,tu unidad, tu comprensión de la plantilla , tu satisfacción de los roles emergían. Ypienso que és así como ganábamos. Michael Jordan dixit. Canastas Sagradas. Phil Jackson. Ed. Paidotribo.