diumenge, 21 de desembre del 2008

Com una escopeta de fira...

Últim partit de l'any i segona derrota consecutiva a casa, aquesta vegada contra el segon clasificat el Palautordera. El guió del partit molt similar al de la setmana passada però amb l'afegit que hem fallat 6 penaltys i 14 xuts de 6 metres. Així evidenment és impossible guanyar a equips amb ofici en algún dels seus jugadors, per això van com van en la classificació. Fer 20 gols en una hora de joc ho diu tot sobre com teniem el punt de mira. El cantó positiu que si que hi és, són els 25 gols que vam encaixar. Com sempre dic jo, sóc un entrenador que va millor en defensa que en atac i els números canten.
Properament i ja que he vist a tots els equips faré un petit resum de la categoría fins la data.
A mode d'introducció dir-vos que la diferència entre el primer i els altres crec que és molt gran, però que tots els altres els podríem posar al mateix sac. El nivell malauradament és més aviat precari.
En un altre àmbit de coses és vol potenciar desde tots els estaments l'esport femení i quan es guanya o s'obtenen resultats excel·lents en alguna disciplina es passa tant de puntetes que tant sols s'enteren a casa seva.ENHORABONA a les jugadores que van assolir la medalla d'argent al passat Europeu. Amb l'esport femení ens ehem de mirar amb els països nórdics on les dones estan a un nivell de popularitat similar als homes.
Ara desde la Federació Espanyola no es pot dir que no es fan les coses per manca d'experiència ja que ha sortit el president que ha passat per tots els càrrecs possibles en l'handbol, el sempre difícil d'entendre Juan de Dios Romàn.
Ja només hem queda, per si no escric res més abans festes desitjar-vos als fidels que hem seguiu pel monitor Bones festes de Nadal i un imborrable 2009 i encara que sapigués els numeros de mòbil de tothom no espereu un SMS, ja que no m'agrada aquesta nova fórmula de felicitació.

La sencillez en la enseñanza del Balonmano y por lo tanto en los entrenamientos ha de ser una de las pretensiones de todo entrenador. Juan de Dios Román. Xerrada tècnica Gavà 1987.

1 comentari:

MELDON4 ha dit...

FELICES FIESTAS Y FELIZ 2009 PARA TI TAMBIEN, ESPERO QUE TUS MUCHACHOS NO SE INFLEN A TURRONES UN ABRAZO.