dimarts, 27 d’abril del 2010

El major espectacle del món...

Així serà aquest cap de setmana la fase d'ascens a 1ª Nacional del màxim representant Tarragoní en categoría masculina el C.E. Vendrell i jo en qualitat d'ajudant del diari El 9 i del seu responsable en Joan Martí hi seré present així com també ajudaré a retransmetre el partit del diumenge per Radio Vendrell, acompanyant al Guillem Solé locutor de la ràdio i tele del Vendrell i cantant del cada vegada més famós grup de rock "BUHOS" . Això sí, no us puc negar que ón de veritat voldría estar és a la banqueta de qualsevol dels equips participants.
A priori l'equip favorit és el local però comte amb l'Elda d'Alacant , semblant algo més fluixos el Nostra Zaragoza i el Puig d'en Valls Balear.

El Barça´i el Ciudad Real en l'apartat professional també es juguen aquest cap de setmana l'accés a la final four de Colonia i es que probablement el format a quatre sigui un dels més agraïts per el públic i pels equips.

Ascenderán automaticamente a Primera División Estatal el primer clasificado de cada uno de los sectores junto con los cinco mejores equipos clasificados de cada sector, es decir 11 equipos en total. Reglamento de la Segunda División Nacional . RFEBM.