divendres, 30 d’abril del 2010

Fase ascens dia 1

Benvolguts amics,
Per fi ha començat la lluita per pujar a 1ªNacional masculina al pavelló del Vendrell.
M'he alegrat molt de saludar a tots els jugadors locals i a molta gent coneguda. També i després d'haver-hi parlat un munt de vegades he seguit els partits al costat del Joan Martí, periodista del 9 esportiu que pe fi he conegut personalment.
El primer partit ha seguit el guió esperat i l'Elda s'ha posat per davant del marcador ja a laprimera part i ha mantingut les avantatges vers el Saragossa fins al final que ha guanyat de 7.
Al segon partit les coses no han anat tant bé pels del Penedés. Partit que ha començat amb predomini clar dels atacs sobre les defenses i que en el 10 primers minuts ja s'havien vist 13 gols.
Els Balears han aguantat l'empenta local amb en Pascual a la porteria (porter Irlandés)i sota la direcció d'en Santi Maíllo i l'encert del també primera línia Cardona que ha estat el més eficient en gols del seu equip. El Vendrell per la seva part no ha pogut en cap moment despegar-se del marcador i ha sigut ja a la segona part quan s'ha posat per davant en el marcador per primer cop. Amb Younes a la porteria (que va rebre l'alta el dimarts) i dirigint l'equip desde el central en Víctor s'han jugat els primers minuts, amb defenses 6:0 com sempre del Vendrell i 5:1 amb molt poca profunditat del Puig. A l'inici de la segona meitat estirada del carro per part del Joaquin que tot i arrossegar molèsties al tormell és el que porta el tempo del seu equip i amb actuacions de mèrit del Younes sota els pals fan que es posin per davant de 2 golets. Destacar la presència del incombustible i sempre fred Manel Cardona que ha aportat desde el lateral dret i central entrades que han fet força mal a la defensa rival. A l'extrem esquerra partit més aviat pobre del Sergio García que ha de tenir més pes específic en els pròxims partits , ja que la seva qualitat s'ha de deixar veure molt més, i en l'altre extrem el veteraníssim Melcior Malivern, solució en molts moments del partit, fet que per ell no és cap novetat i que ha registrat uns números molt bons en percentatge realitzador tant des del cantó com dels 7 metres.
En fi crec que el Vendrell pot donar per bó l'empat ja que tot i que el Puig d'en Valls és un equip que no crec que guanyi el sector, i sí que te'l pot fer perdre.
Segueixo apostant pels locals ja que a part de suport del públic que va omplir les grades i que es van fer sentir molt, com a plantilla és superior en una competició de tres dies.