divendres, 23 d’abril del 2010

Noms.....1ª part

Amics,
Esperant la fase d'ascens del Vendrell com a espectacle de màxim interés de l'handbol Tarragoní, llegeixo a El 9 (diari esportiu del Punt) una entrevista feta al O'callaghan i això m'ha portat a la memoria el nom d'un jugador que vaig tenir fins a juvenil al Reus que es diu Roger Cantan.
El Roger i e Xavier (O'callaghan) es van enfrontare en alguna ocasióquan eren infantils encara que hi havia un any de diferència (crec) i el Roger el superava en totes les facetes del joc.
Dic això perqué sembla a vegades que desde els Clubs que no son el Barça i el Granollers no es fa un bon treball i crec que moltes vegades les circunstàncies pesen més alhora de crear un bon equip que no en aquestos Clubs on l'esport escollit no pot compaginar-se amb altre cosa que no siguin els estudis.
De totes maneres malaguanyada la base que va sortir de l'Aster (escola d'hospitalet de l'infant)i que van ser varis els jugadors que van anar a provar al Barça i que no van triumfar, com si que ho ha fet el Xavier.
Voldría recordar noms que han passat per la base del Barça i q per varis motius no han pogut fer-se un lloc al equip professional com l'Alfred Lacueva, el Xavi Coll (després jugant al Joventut de Badalona basket), el Xuma i més recient el Julio Alberto del TGN, el CArlos del Cambrils i el Sergio García del Vendrell. Osigui que voldría retrel's-hi homenatge als seus primers entrenadors per iniciar-los en aquest esport tot i que al final han tingut sort diferent.
També recordo el Cristobal, porter molts anys del Reus a Nacional i que li van oferir la possibilitat de fitxar pel Granollers però ho va desestimar per seguir la carrera universitaria i també em ve a la memòria el Monterde, escollit quan jugava amb el Reus, formar part del equip Nacional Junior, evidenment eren altres temps...

No vull acabar avui sense escriure el meu condol per la mort del Samaranch, que tot i el que hagi pogut ser va demostrar que mitjançant l'esport es pot construir un futur millor. DEP.

"A la ville du... BARCELONE." Joan Antoni Samaranch Torelló.17 octubre 1986. Lausana.