diumenge, 20 de febrer del 2011

Renovar-se constantment...

Amigues i amics que seguiu l'handbol es jugui on es jugui, després de rebre més de 4000 visites en aquest blog personal he decidit fer un rentat de cara i augmentar alguns dels apartats exisitents, espero sortir-me'n.
Una de les coses que no deixaré de fer serà el repàs del partit que disputi el meu equip i més aquesta setmana que ha estat la nostra jornada més prolífica en anotació favorable. 29 gols a favor rebent-ne 15. Setmana d'incertesa ja que ens van dir que el St. Vicenç no tenia prou jugadores per jugar i que volien aplaçar el partit. Després de viatjar molt d'hora juntament amb les juvenils que també jugaven al mateix lloc i amb la incertesa de si jugaríem o no, molt bon partit de l'Ascó (2-8 minut 15) contra un rival amb problemes de jugadores (al partit d'anada ja es van presentar justes) però que en cap cas va fer el ridícul com algú dels seus directius em va comentar. Per part nostra vull destacar la gran predisposició de les jugadores per jugar un partit de "2" demostrant que un dels objectius que em vaig plantejar al començament sembla que de moment s'està assolint, i no és altre que gaudir de l'handbol setmana rera setmana a més de buscar la millora personal i col·lectiva. No vull donar pistes als altres equips per això no diré res tàctic de com jugem però sí que estem en franca millora sobretot en jugadores que comencen a desmostrar-me (a mí i a tothom) que la meva aposta per fer-les jugar en els llocs triats es bona i que les qualitats que jo els hi veig està aflorant poc a poc.
La manera d'escalfar previa al partit va ser animar a les juvenils en un partit totalment diferent al nostre, amb igualtat en el joc i el marcador i després de remontar 3 gols en els últims minuts van sumar dos punts en un final molt discutit pels locals i guanyant per la mínima (25-26).
Mirant la nostra classificació és quan es fa més visible la importancia dels dos punts contra el Granollers, però el passat és passat.
Aquest proper dissabte a les 18.15 qui vulgui veure al líder de la categoría que s'apropi al pavelló d'Ascó, segur que es veurà un bon partit.
De moment si voleu veure handbol femení intersetmanal podeu anar al pavelló de les Dominiques de Tarragona on podreu gaudir del partit entre l'equip de l'URV (universitat Rovira i Virgili) amb varies jugadores del nostre club i el Tarragona H.C. a les 20.30h.

Amb l'incertesa de si jugavem o no vaig mirar on jugava el Vendrell per poder anar a mirar-lo en la seva estada a primera per primer cop, no hi vaig anar i van perdre contra el Dominicos de Saragossa rival directe en la permanència.

Una de les activitats que es promouen des d'Ascó és un curs de Monitor Base d'Handbol que ha de servir per formar els futurs entrenadors de les escoles de l'entorn del Club, qui vulgui apuntar-s'hi encara és a temps.
També s'ha organitzat un viatge aquest diumenge vinent a veure el partit de Champions del Barça contra el Chamberie francés i al mateix temps veure la retirada de samarreta i l'homentge a "Don David Barrufet" el 16 blaugrana i el jugador amb millor palmarés de club.

En l'apartat de blogs intentaré trobar pàgines web o blogs personals relacionats amb entrenadors de tots els àmbits, professionals o amateurs, catalans, espanyols o internacionals i començaré pel responsable de la banqueta del Flensburg alemany que avui diumenge ha guanyat al Ciudad Real espanyol. I és el primer perquè en algún que altre entrenament de joc ofensiu l'he anomenat com exemple de central.
També i per tenir més temes o aportacions al món de l'handbol ficaré info sobre empreses o propaganda que porten alguns equips a l'equipació, i es que en els temps que corren ja es digne que s'impliquin en el nostre esport.

Una acció seva (de Barrufet), el penal que va parar al francés Abatí quan només faltava un segon, ens va donar el títol. Enric Masip. El cor del Dream Team. Ed. La Magrana.