diumenge, 27 de febrer del 2011

Editat en varies fases...

Amics i amigues, aquesta setmana he anat a veure un esdeveniment handbolero intersetmanal.
Mentres la majoria de persones treballen (dimecres matí) es van jugar a Balaguer les finals dels jocs universitaris amb la URV com a representant nostre. Derrota després de prórroga davant la UB per un gol i victòria de bastant contra la UdG. Bon equip el que van formar les jugadores de l'Ascó, Tortosa i Amposta que no van saber rematar en el primer partit quan guanyaven de tres. Després dinar amb membres de les altres universitats compartint taula amb "l'Urpi", ex jugador del Vendrell, OAR Gràcia, Barça etc... com sempre el millor de l'handbol es fa dinant o sopant mentre es parla de tant meravellós esport.
Pel que fa al partit setmanal de Lliga Catalana, vam jugar vers el Molins de Rei, equip que ens va fotre un bany a la primera volta però que ahir tot i la nostra derrota (18-24)va suar de valent per endur-se els dos punts. La diferència va ser la gran efectivitat de la Cruz a la porteria (o que nosaltres no definiem bé) i l'experiència de les jugadores del Baix Llobregat, que probablement tenen entre 5 ó 6 anys més que les joves de l'Ascó. Fins el minut 16 de la segona meitat no van agafar una renda àmplia mantenint les diferències ajustades fins aleshores. A més una porta d'un cotxe es va fer més difícil el repte de voler guanyar a les líders imbatudes.
Seguim amb la igualtat en els registres i ocupant la sisena posició a l'espera d'anar el proper diumenge a Gavà per jugar contra un equip ja quasi classificat pel Top 4.

A la Federació Catalana com a totes les empreses li ha arrivat temps de crisi i han optat per acomiadar al Director Tècnic en Josep Espar que en aquestos tres anys al capdavant s'ha fet tant amics com NO tant amics. Ja veurem en qué s'acava tot això. Degut a la manca de diners també a l'Asobal l'Alcobendas ha fet fòra al seu entrenador, el Rafa Guijosa.

Aquesta setmana ha sortit la llista de la preselecció Catalana Sènior Femenina amb nombroses jugadores de varis equips de Lliga Catalana. Crec que una trucada al Club per veure si hi ha alguna interesada i amb aptituts no hagués costat res, si es té en compte que hi van jugadores de menys vàlua que alguna de les noies d'Ascó (pensament propi).

A la capital del Baix Penedés moments de canvis en la banqueta de l'equip de 1ªNacional. El nou entrenador és l'Armand Rubiño en substitució del Miquel Moragas que passa a ser segon i poder tenir més temps per a la família. Uns quatre anys després el Vendrell és més aprop que mai del nou municipi de La Canonja.

Para poder volver a rendir después de una lesión, las condiciones orgánicas,estructuralesy funcionales deben reestablecerse. Jürgen Freiwald. Prevención y rehabilitación en el deporte. Ed. Hispano Europea.

PD: Felicitats Tània !!

3 comentaris:

diehand ha dit...

ben aviat tindrasa noticies desde vendrell. Si que era cert allo que deies que s'havien de formar directius!!!

ditsderesina ha dit...

Amic meu,m'he quedat molt sorprés quan seguint l'evolució del vostre equip he vist la retirada i tot el que s'ha comentat ja sigui al facebook o a lo+bm. Que estem en crisis ho sap tothom i que per fer el que ens agrada hem de pagar cada vegada serà més corrent. El problema (vist desdse 40 Km.) rau en les formes i en l'intent de voler salvar l'equip o no?
Es podría fer que paguessiu una quantitat mínima i al mateix temps buscar alguns ingressos atípics,(loteries, festes,sponsors nous...)
El que NO s'hauria de fer és esperar fins a l'últim moment per decidir quin camí es vol triar.
Salutacions.

diehand ha dit...

moltes gracies company, tu ja coneixes el percal, aixi que pots imagianr perfectament les formes.
hem sap molt greu acabr la meva vida esportiva aixi, i mes estant implicat amb un grup tant jove i amb tant de potencial.
Jo crec que , a no se que tinguin molta sort, s'han carregat gran part de l'handbol vendrellenc.
dew