dissabte, 5 de febrer del 2011

+Motivacions... ...

Handboleros d'arreu del món, la motivació és la característica psicològica artífex de moltes de les accions i decissions que prenem. Una jugadora, a la tornada de jugar el partit d'aquesta setmana va comentar en el bus, que els últims 5 minuts de matx encara feiem contraatacs quan el marcador ja estava decantat al nostre favor (20-26, final)no deixant que s'escapés ni un segon de fer el que tant ens agrada (jugar a l'handbol)tot i que ja no fos imprescindible per guanyar els dos punts. Això vol dir que potser comencen a entendre que lo primordial de practicar aquest esport no és tant sols el resultat en l'electrònic sino les sensacions (feeling??)de benestar que m'aporta el practicar-lo, ara, si a més ve acompanyat de victòries més ganes em donen de practicar-lo.

Potser un del motius de gaudir en aquestos moments més que d'altres radiqui en el fet de que varies de les jugadores entrenin el dilluns preparant els campionats universitaris, i tinguin com a entrenador un dels millors dels que hi ha a Tarragona, L'Àlex Francino. Entrenador excel·lent i curós en la preparació de les sessions i un il·lusionista en les paraules triades per motivar als jugadors. La mateixa màgia amb cartes franceses que em van deleitar unes jugadores durant l'anada al partit, i es que ja sabeu que se'm pot enganyar com un xino ben facilment.
El proper partit torna a ser a casa després de dos desplaçaments i rebem el Granollers, club que en femení tot i fer relativament poc temps que tenen equip, ja estan treient un rendiment més que acceptable, ara cert és que pel Vallés i rodalies hi corren un nombre alt de practicants fèmines que van d'un club a un altre en funció dels objectius de cada jugadora.
Particularment dimecres, divendres i el dia de partit són el combustible per poder tirar endavant la setmana.

Majoritàriament encertades les respostes a la pregunta de la setmana referent a la parella arbitral canaria designada per pitar la final del Mundial 2011. Molt bona tasca.

El pivote debe dominar perfectamente el lanzamiento en salto lateral y en profundidad (con o sin caída) busacnso las màximas posibilidades en cuanto la ampliación de su ángulo de lanzamiento. Estudio monográfico de los jugadores de campo. Manuel M. Falkowski, Ernesto Enríquez. Ed. Esteban Sanz.